Annons

Drömtydning sökresultat 'f':

Drömord

FLYTA (FLOAT) (Tony Crisp)

Verkar ofta i drömmar där drömmaren är att komma nära någon av det motsatta könet och några aspekter av sexuell känsla befinner sig, en upplevelse av medvetenhet expandera utöver de sedvanliga gränserna för personer övertygelse eller av deras fysiska sinnen. På vatten: Relaxation; öppning till makten bortom jaget, bli obeslutsam, som genomförs tillsammans med händelser. Som skall flyttas genom att skicka känslor istället för av inre syfte. Att vara hoppfull och stark. Se: Flying

Drömtydning "FLYTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLOCK (FLOCKS) (Tony Crisp)

Varje flock av djur eller fåglar föreslår känslor av överensstämmelse eller omedvetna sociala enheter att röra dig. Eller följa blint. I kristendomen flocken sägs att vårdas av ett orubbligt anda av kärlek. I vissa DRAM det känns.

Drömtydning "FLOCK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLOD (FLOOD) (Tony Crisp)

Detta indikerar vanligtvis starka och svåra känslor så att du måste känna översvämmas och hotad av sin intensitet. Den översvämningar kan naturligtvis vara ett utsläpp av positiva känslor som kärlek. I varje fall kan översvämningar vara berikande för tillväxten om den hanteras väl. I många översvämningar drömmar det är positiv energi drömmaren är orolig. Se: Deluge.

Drömtydning "FLOD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLÖJT (FLUTE) (Tony Crisp)

Harmoni känslor. Ett uttryck för ert bästa, eller den spontana uttryck för ditt undermedvetna. Vissa folklore och mystiker säger att Gud spelar oss som en flöjt. Flöjten kan också, på grund av sin form, har en sexuell innebörd. Så det kan vara att spela med passion.

Drömtydning "FLÖJT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLYGA (FLYING) (Tony Crisp)

Detta har många nivåer av betydelse, beroende på drömmen. Det kan betyda att du flyger eller flyr från något du har svårt att klara. Detta är oftast något i ditt liv du försöker komma undan genom att använda distraktioner som det sociala livet, media nöjen, att bli alltför idealistiska, religiösa, eller bor i moln av fantasy. När flyger vi inte har fötterna på jorden och det kan antingen föreslå att du har funnit ett positivt uttryck för din energi, eller att du har förlorat ett konkret grepp om vad som händer. Positiva flyger när du inte flyr från något, ofta visar självständighet och förmåga att hantera väl med dina känslor och farhågor. Flying föreslår en önskan att höja sig över saker, för att uppnå högre höjder, att bryta sig fri från begränsande åsikter eller kulturella normer. Freud förklarade alla flygande drömmar som uttrycksfull av sexuella önskningar, samlag, eller livet i livmodern, vilket i vissa fall är sant. Men flygande representerar också ambition, abstrakt tänkande, och stiger över din rädsla. Flying, i ett plan, eller utan den kan också symbolisera försök att få en bild av vad som ligger framför er i framtiden, eller din potential. Från luften kan vi se framåt och tillbaka. Vi granskar snabbt när vi är på väg, och möjligheterna i våra möjliga riktningar.

Drömtydning "FLYGA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

FOT (FOOT) (Tony Crisp)

Den grund på vilken ditt liv är byggt. Foten kan symbolisera tro, på vilka dina handlingar är byggda, dina grundläggande känslor, på vilken din kärlek vilar, och så vidare. Även din riktning, hur du går. Kissing foten visar det som en symbol för ödmjukhet, earthiness. Lägga upp fötterna ger foten innebörden av arbete, arbete. Se till höger och vänster.

Drömtydning "FOT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖRFALSKNING / FALSK (FORGE/FORGERY) (Tony Crisp)

En lögn. Svek. Se: Blacksmith. En lögn. Svek.

Drömtydning "FÖRFALSKNING / FALSK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FORT (FORTRESS) (Tony Crisp)

Se: Castle.

Drömtydning "FORT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FONTÄN (FOUNTAIN) (Tony Crisp)

Flödet av liv inom dig. Ett inflytande som bottnar i djupt inom dig, och kan tillfredsställa dina behov, eller rengöra och eventuellt bota dig.

Drömtydning "FONTÄN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FYRA (FOUR) (Tony Crisp)

Symbolen för fyra är en kvadrat eller kub, som representerar stabilitet, materialiseras, earthiness, styrka av fysikalisk natur, permanent. Det är en symbol för de fyra väderstrecken, fyra elementen, jord, luft, eld och vatten, fyra funktioner, känsla, känsla, tänkande, intuition. Fyra ofta, kanske i form av en kvadrat, skildrar en slags fysisk harmoni, en helhet. Astrologiskt det är Kräftan, profet eller lärare, anläggning på en fysisk nivå, hem och bakgrund, och brösten. See: Numbers.

Drömtydning "FYRA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons