Annons

Drömtydning sökresultat 'f':

Drömord

FRÅNVARO (ABSENCE) (Tony Crisp)

Detta kan tyda på att du känner något saknas i ditt liv eller kärlek. Hur känns det som saknas är en bra indikation på vad drömmen handlar om. Så om du känner en värk vid förlust, då visar du med en smärtsam känsla att missa något eller någon.

Drömtydning "FRÅNVARO" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLYGPLAN (AEROPLANE/AIRCRAFT/AIRPLANE) (Tony Crisp)

Planet, eller flyga i en, kan indikera snabba förändringar, kanske bara tillfälligt. Det kan också innebära ett språng ut i det okända, att komma bort från ditt vanliga liv, ett företag sträva efter eller möjlighet .. Ibland föreslår även en sökning efter eller flytta till romantik. I drömmen om ett armbandsur ett flygplan startar, eller flyga, kan man peka på ett projekt som du har startat, eller ett företag som du försöker "komma igång". Det finns ett enormt antal analogier du kan använda i dina drömmar. Till exempel en krasch landning kan tyda på problem framöver att orsaka en svår slut på planer, projekt eller förhoppningar. Lyfter visar början, lanseringen, den ökande spänningen i något du gör, eller någonstans du ska i livet. Attackeras eller bombats av flygplan kan innebära att du lider av panikångest, eller känner sig hotade "out of the blue". Medan jordade planet hänvisar till svårigheter att få din plan, relation, eller hoppas, är det du försöker starta. Flygningen är också en fantastisk höjning till en bild av världen inte nås från vardagen. Så det kan föreslå en bredare bild av vem du är och betydelsen av ditt liv.

Drömtydning "FLYGPLAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLYGPLAN (AIRCRAFT) (Tony Crisp)

Se: Aeroplane

Drömtydning "FLYGPLAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLYGPLAN (AIRPLANE) (Tony Crisp)

Se: Aeroplane

Drömtydning "FLYGPLAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLYGPLATS (AIRPORT) (Tony Crisp)

Avser att göra nya avvikelser, förändringar, hade hoppats på eller verkliga, lust eller behov av äventyr. Detta kan vara psykiskt, emotionellt eller sexuellt, och att uppnå mål, bli en-route till någonting, eller någonting nytt i livet, en kontroll av ett "s egna värderingar, identitet, ett slags egen bedömning i fråga om oberoende och flyttar till nya möjligheter . Self tvivel och osäkerhet på detta stadium hindra oss från att försöka på nytt, ibland utgångspunkten för "högre plan", med tanke på att en flygning kan ta oss till nya platser, möjligheter eller relationer kan flygplatsen utgör en terminus eller förändring i samband med någon av dessa. landar på flygplatsen: Möte en ny erfarenhet, nå fram till ett mål eller ambition, kom ner på jorden efter att delta i fantasi, kreativitet och förändring. saknas en flygning vid flygplats: oroskänsla över planerna inte tränar , eller som inte följer tidsfristen, missad chans, en varning som du skär ned saker bra och kan faktiskt missa ett plan, etc. plocka upp någon från flygplatsen: Möte en förändring i ditt liv, något som kommer till din möjligheter och erfarenheter som är av den normala dagliga händelser eller rutin. Om det är någon du känner, föreslås en större allians med aspekten själv föreslagit den person, eller kanske en allians med den personen. Planning airport stops: Klargörande strategi för ett mål som du vill att nå, eller ändrar du försöker göra. Svårigheter att förverkliga rutten föreslå saker du bemärkelse står i vägen för förverkligandet av målet. återvinningsbara eller försenats flygplats: Svårigheter med förändringar som sker, ångest om förändringar. försöka ta mig till flygplatsen : Försöker en förändring eller för att få till ett mål, på väg mot en ny start eller en förändring från den vanliga rutinen - utom flygningar är en del av din vanliga rutin.

Drömtydning "FLYGPLATS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

FRÄMLING (ALIEN) (Tony Crisp)

Något du inte förstår om dig själv, och därför har få kontakter med. Hänvisar ofta till några missförstådda del av din personliga drifter eller natur, som verkar främmande för resten av tecknet. Om det finns en känsla av isolering i drömmen, kan det antyder att du känner fjärmad från andra. Ibland kopplar med tidlösa överjordiska inom dig.

Drömtydning "FRÄMLING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FASTER/MOSTER (AUNT) (Tony Crisp)

I viss mån en moster är en förebild. Vi förstår av deras framgång eller misslyckande strategier för vårt eget liv. Oavsett känslor vi har om dem, vad vi än tycker om dem, kommer drömmen använda detta för att illustrera något för dig. Så fundera på hur du skulle beskriva din moster, vilken slags person hon är, och hur du känner för henne. Drömmen kommer att använda hennes bild för att illustrera den roll ni se henne i. Om hon är en framgång, fråga dig själv vad i dig själv att du står inför när det gäller framgång. Om du tycker att hon är ett misslyckande, fråga dig själv vilka av dina egna känslor misslyckande du står inför. See: Family.

Drömtydning "FASTER/MOSTER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖRFATTARE (AUTHOR) (Tony Crisp)

Detta kan skildra en del av dig som är kreativ, speciellt att göra med berättelsen om ditt verkliga jag, din verkliga inre känslor och drömmar. See: Roles.

Drömtydning "FÖRFATTARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLINTIS (BALD) (Tony Crisp)

See: Hair.

Drömtydning "FLINTIS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLODSTRAND (BANKOFRIVER) (Tony Crisp)

Detta skulle kunna attityder du använda som ett hinder eller säkerhetsåtgärd - dvs att stoppa floden översvämningar - för att förhindra starka känslor. Det kan också föreslå avslappnad känsla, eller ens känna sig utsatt, en svårighet som måste övervinnas, eller ett mindre problem eller hinder, en gräns som gräns eller gränsen för vad man kan tillåta sexuellt. De olika innebörd beroende dröm sammanhang.

Drömtydning "FLODSTRAND" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons