Annons

Drömtydning sökresultat 'c':

Drömord

CYKEL (BICYCLE) (Tony Crisp)

Egna insatser eller motivation som får dig någonstans. För många människor en cykel var deras första erfarenhet av att bemästra en kropp färdighet och få större frihet. Det kan därför hänvisa till ungdomlig frihet eller entusiasm utan ansvar, uthållighet och självförtroendet att behärska en färdighet, mental balans - förtroende - vilket gör att du kan uppnå dina mål, inför faran i att lära sig en färdighet eller självförtroende, ungdomars sexualitet. Bicycle race eller rida med många andra människor: Dreams ofta använder detta scenario för att representera en helhetsbild av dem livssituation. Det visar hur du känner för din plats i den mänskliga rasen, om livet är en kamp eller nöje, etc. Se: Race. Falling off bike: Losing balans - förtroende, tafatthet, sårbarhet. Flying på cykel: Det magiska i att tro på sig själv. Cykla ned: Intag eller inför en risk, att våga, behov av vård. Stulen cykel: Om du använder stulna cykel föreslås en känsla av att behöva någon annan "s kompetens eller självförtroende. Om du har fått din cykel stulen, så är det en känsla av att förlora dem förmågan att få fram genom den egna ansträngningar; förlust av entusiasm och självförtroende.

Drömtydning "CYKEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

CAFÉ (CAFE) (Tony Crisp)

Easy going källa till avkoppling och näring. Mötesplats för olika delar av din natur. See: Food; Bar (rum).

Drömtydning "CAFÉ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

CANCER (CANCER) (Tony Crisp)

Varje dröm inklusive föremål för cancer kan ta kontakt med rädsla för sjukdomen, och i vissa ovanliga drömmar, en varning. Men vanligtvis band med en del av din natur, eller känslor, som inte harmoniserar med resten av ditt väsen. Därför skapar konflikt eller ens ett hot mot ditt välbefinnande. Om en annan person siffrorna kraftigt i drömmen, kan det tyda på att det du tar i från deras inflytande undergräver ditt eget välbefinnande.

Drömtydning "CANCER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

CD (CD) (Tony Crisp)

Det kan finnas flera föreningen att välja på med detta, så du behöver tänka på resten av drömmen att bestämma vilket som är lämpligt. Det skulle kunna vara den sortens nöje du, eller den avslappnade känslan som uppstår när du lyssnar på musik. Det kan också länka med minne, eller visningar som du lämnar med människor som spelar på sina känslor även när du inte är där.

Drömtydning "CD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

CENTRUM (CENTRE) (Tony Crisp)

Om det är en person eller sak i mitten av något, är din dröm att betona vikten av sak eller person. Om mitten är mellan motsatta: Detta tyder antingen konflikt eller balans, beroende på de känslor i drömmen.

Drömtydning "CENTRUM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

CENTRIFUG (CENTRIFUGE) (Tony Crisp)

Ett inflytande som driver dig utåt eller bort från ett centrum, en person eller sak. En centripeteal kraft att dra dig mot en central punkt skulle vara det motsatta. Det kan tyda på starka känslor i dig själv, eller farhågor. Mitten av något kan också kopplingar till den mystiska liv som är i "mitten" eller centrum av allt. Eller det kan tyda på tillväxt eller början på något, framväxten av mysterium i centrum. Det kan också föreslå graviditet.

Drömtydning "CENTRIFUG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

CEREMONI (CEREMONY) (Tony Crisp)

Din dröm är troligen framhäver något som sker i ditt liv. Till exempel vid puberteten din kropp bär dig från ungdom till manlighet eller kvinnlighet. Detta är en oerhört viktig händelse, men samhället sällan erkänner dig som en förändrad person. Din dröm kan göra detta, och till och med avslöja några av de mystiska nya egenskaper du har åsna du flyttar från en fas i livet till en annan.

Drömtydning "CEREMONI" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

CERTIFIKAT (CERTIFICATE) (Tony Crisp)

Föreslår att uppnå en ny färdighet, eller når en ny pahse av din tillväxt eller mognad. Det kan också kopplas till känslor av förtroende för din förmåga att uppnå ett mål. Se: Prize.

Drömtydning "CERTIFIKAT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

CHAMPAGNE (CHAMPAGNE) (Tony Crisp)

Lyx, rikedom, världslig framgång, fest eller förspel till sexuell relation. See: Alkohol.

Drömtydning "CHAMPAGNE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

CHECK (CHECK) (Tony Crisp)

See: Bill.

Drömtydning "CHECK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Vi minns

Annons