Annons

Drömtydning sökresultat 't':

Drömord

TONÅR / UNGDOM (ADOLESCENCE/ADOLESCENT) (Tony Crisp)

I de flesta fall det rör sig själv vid den angivna åldern. Det speglar alltså de värden som du hade lust och problem som du hade på den time.If du är äldre än de ungdomar: Denna regel pekar på de känslor, svårigheter och triumfer du möter som en tonåring. Det kan också skildra sexuella och sociala experiment eller osäkerhet. Se: Teenager. Om du är yngre än tonåren: De intryck, rädslor, drömmar du om att bli en ungdom. Se: flicka eller pojke.

Drömtydning "TONÅR / UNGDOM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TORGSKRÄCK (AGORAPHOBIA) (Tony Crisp)

Som med rädsla för att falla, kan detta utgöra en verklig rädsla. Men som symbol betyder det en rädsla för att avslöjas, att bli sedd, eventuella angrepp, och för att ha något att gömma sig bakom eller under. I allmänhet är det om ångest. Se: Ångest.

Drömtydning "TORGSKRÄCK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TIGGARE (BEGGAR) (Tony Crisp)

Den negativa sidan av dig själv. De delar av din natur som vanligtvis inte släpps in vardagliga frågor eftersom du skäms för dem. Eller det kan vara en känsla av otillräcklighet, av att vara utstött. I några fall ligger en vis man gömt under skrovlig som kan berätta hemligheter ditt liv och öde. See: Roles.

Drömtydning "TIGGARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TARM (BOWEL) (Tony Crisp)

Se: Anus.

Drömtydning "TARM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TJUR (BULL) (Tony Crisp)

Tjuren i din dröm ansluter med din kraftfull sexuella, skyddande och känslor familj. Om du är i konflikt eller rädda för tjuren, tyder det du känner ångest om styrkan på din egen sexualdrift, eller av din aggressivitet. Tjuren betecknar också kroppslig, psykisk eller andlig styrka, också ärvt egenskaper eller ägodelar, praktiska, användbara befogenheter eller gåvor. Dess grundläggande kännetecken är att tjänsten. Se andra tjur inträde.

Drömtydning "TJUR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

TJUV (BURGLAR) (Tony Crisp)

Om en kvinna drömmer om en tjuv handlar det om rädsla för sexuellt umgänge, för att motvilligt bli penetrerad. I manliga drömmar kan det handla om känslor av skuld för stulen kärlek, eller varor. Det kan vara ett rop från det omedvetna att bli medvetna om ignoreras eller förträngda delar av din egen natur.

Drömtydning "TJUV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TAXI (CAB) (Tony Crisp)

Se: Taxi.

Drömtydning "TAXI" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TAK (CEILING) (Tony Crisp)

Attityder eller uppfattningar du använder för att skydda din identitet och höjden eller utbud av din fantasi, ditt mentala gräns eller gräns.

Drömtydning "TAK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TUGGA (CHEW) (Tony Crisp)

Tänka något över. Analysera eller bryta ner för att absorbera det. Att smaka något eller ta den till dig själv som en känsla eller idé. See: Eating.

Drömtydning "TUGGA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TÄVLING (COMPETITION) (Tony Crisp)

Detta handlar ofta om att vinna eller förlora, och inbegriper oftast en kärlek intresse som i exemplet nedan. Beroende på drömmen, kan det också om ett test av din skicklighet, osäkerhet om dina förmågor, eller ens en stimulans för prestation. Det kan också vara en del av själva klassificeringen, ett sätt man mäter sig mot varandra och vad du känner att du kommer att få eller kunna hävda. Exempel: Jag är en high school klassrum. Det finns en pojke som jag gillar mycket sitter på andra sidan av rummet. Märker han mig och kommer över för att prata om något som jag "har skrivit. Jag känner att jag" är väldigt smart och han "är attraherad av mig. Det finns andra tjejer som vill ha honom, men de har ingen konkurrens. Han vill vara med mig . Vi snacka en stund. Jag känner att vårt samtal hade något att göra med honom att besluta om vi skulle gå ut tillsammans. Han spelar ingen kommit till ett beslut, men jag "glad eftersom jag vet att han kommer att be mig.

Drömtydning "TÄVLING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Det är mysigare när man är två!

Drömmer du om att resa bort?

Annons