Annons

Drömtydning sökresultat 'p':

Drömord

PÅ DRIFT (ADRIFT) (Tony Crisp)

Du får känslan av att du är utan att bestämma riktning eller ankare i livet. Fråga dig själv om förändringar har inträffat i din familj eller arbete som har lämnat er känsla utan anslutningar eller gamla förpliktelser.

Drömtydning "PÅ DRIFT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PUBLIK (AUDIENCE) (Tony Crisp)

Om du står framför en publik, kan denna skildra du försöker uttrycka något viktigt, eller att besluta hur man ska "spela" ditt liv, eller en situation. Du kan också försöka få folks uppmärksamhet, eller en applåd för det du gör. Om du är en av publiken, ditt undermedvetna är kanske visar dig något viktigt i det som sker framför dig. Detta beror på att det kan vara svårt för dig att bli medveten om det på något annat sätt. Se: Arena.

Drömtydning "PUBLIK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PRIS (AWARD) (Tony Crisp)

Se: Prize.

Drömtydning "PRIS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

POJKE (BOY) (Tony Crisp)

Om känt: Dina känslor om pojken. Definiera hur du ser eller känner för honom. Hane dröm: Vad du känner och möter i den åldern. Kvinna dröm: Din växande förmåga att uttrycka dig kreativt i världen. Vad du tycker om att ha en pojkvän. Känslor inför en son, om du har en.

Drömtydning "POJKE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

POJKVÄN (BOYFRIEND) (Tony Crisp)

Detta visar vilka känslor eller rädslor du ser om din pojkvän. I drömmar du utforska inte bara alla dina ängsliga känslor, men alla dina önskningar och drömmar också. Ex-lover/boyfriend: Ni har säkert som känner med dig ur relationen, och dina drömmar om ditt ex kommer att försöka arbeta fram något sätt att känna lugn inom dig själv om paus. Detta är särskilt fallet om svåra eller smärtsamma känslor var inblandade. Om inte dessa känslor är befriade från ditt förflutna, de är inte tillgänglig för närvarande.

Drömtydning "POJKVÄN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

PAR (COUPLE) (Tony Crisp)

Detta beror mycket på drömmen. Det kan föreslå dina föräldrar, ett äktenskap relation. Det handlar onekligen om eller partnerskap av något slag. Den positiva eller negativa beror på par i drömmen.

Drömtydning "PAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PRÄRIEVARG (COYOTE) (Tony Crisp)

Coyote är normalt betraktas som en trickster och nöjen i alla typer av upptåg, hyss och skämt. James Lewis, i sin bok The Dream Encyclopaedia, säger att Trickster / Coyote är inte av naturen onda, trots att resultaten av hans verksamhet är ofta obehagliga. Denna verksamhet inriktas på att uppmärksamma våra egna ofta dolda dumhet eller Shams eller lögner. Han är också den oväntade spontana "idiot" aspekt av livet som av någon anledning alls involverad i våra omsorgsfullt ordnade liv att rubba den. Trickster är en Shape Shifter och så har möjligheten till förändring. Den outvecklade, idiot, sidan av denna symbol kan ha en typ av klarsyn grund av bristande komplikationer och motsägelser tänkande och värderingar. Det kan också vara kreativ i en serendipitous slags sätt. Eftersom det spelar ingen allvarligt behålla ett syfte eller idé, den sidan av vår natur kan leda oss till något nytt, en kursändring. I vissa drömmar narren är en siffra som offras.

Drömtydning "PRÄRIEVARG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PRICK / PUNKT (DOT) (Tony Crisp)

Ett slut eller en början. En punkt eller centrum av medvetandet, som en samling av aktiviteter kan inriktas på en önskan eller tanke, ett syfte.

Drömtydning "PRICK / PUNKT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PÄLS (FUR) (Tony Crisp)

Din djuriska instinkter att bryta igenom i det dagliga livet. Dessa instinkter är hälsosamt och stärkande, så needn "T undertryckas i de flesta fall. Om du har känslor för hudar, då päls skulle kunna hänföras till denna. See: Animal.

Drömtydning "PÄLS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PAPPERSKORG (GARBAGECAN) (Tony Crisp)

Se: soptunna.

Drömtydning "PAPPERSKORG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Det är mysigare när man är två!

Drömmer du om att resa bort?

Annons