Annons

Drömtydning sökresultat 'i':

Drömord

ILSKA (ANGER/ANGRY) (Tony Crisp)

Vare sig du visa eller undertrycka ilska i drömmar är viktiga. Detta beror som alla andra grundläggande eller reflex använder ilska enorma resurser för emotionell och fysisk energi. Förtrycket av känslomässig energi kan vara en nyckelfaktor i fördelningen av hälsa och i positiv och kreativ själv uttryck. Blockerade känslomässig energi tenderar att reagera på ditt sinne och kropp när den går från yttre uttryck. I vissa drömmar enorm ilska uttrycks, men den åtföljs av en känsla av frustration på grund av ilska ger ingen tillfredsställelse. Detta kan indikera att det fortfarande är kopplad till barndomen beroende, när ditt personliga välbefinnande var bunden invecklat med dina föräldrar, och man var beroende av dem för din goda känslor. Ilska kan vara ett sätt att dölja din sårbarhet eller verklig smärta. I detta fall är det viktigt att känna ilska och upptäcka vad som är undertill. Ibland djupa känslor från barndomen dyka upp när ilskan har känt. Ett sådant synliggörande av inkapslade känslor vanligen leder till djup insikt i varför vissa drag är så mäktig i din natur. Holding idén att du inte behöver begränsa din ilska i drömmar kan producera mycket stora förändringar i dina drömmar och din vardag. Se: Aggressivitet.

Drömtydning "ILSKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

IGNORERA (CUTTING) (Tony Crisp)

Att bryta anslutningar, att bli oberoende, att skära av sympati eller böjelser. Också att skada, eller önskan att skada. Det kan representera våra sexuella önskningar, att genom smärta i samband med upplevelser av att vara besvikna, hånade, misshandlade, de känslor av kärlek enda uttryckliga strävan att ta skada, att minska, att gå igenom smärtan. Kan också betyda att minska i betydelse eller effekt.

Drömtydning "IGNORERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

IGELKOTT (HEGEHOG) (Tony Crisp)

Se andra inträde på igelkott.

Drömtydning "IGELKOTT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

IS (ICE) (Tony Crisp)

Att kalla emotionellt eller sexuellt. Den skildrar vad som menas med kalla handen, där vi släcka visning av värme eller medkänsla. Också därför visar drömmaren som har "fryst tillgångar" i en personlig mening. Istapp: Frozen manliga sexuella känslor. See: Cold; Glacier.

Drömtydning "IS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ISBERG (ICEBERG) (Tony Crisp)

Vanligtvis desamma som kallt eller is, nämligen att ni kan hålla tillbaka, frysning, dina känslor om något. Eller annat du har stängt på mycket av din känslighet i livet, kanske för att ta itu med förlust, smärta eller besvikelse. Sådant stort isblock kan innebära att en enorm mängd av din energi och kreativitet är fryst tillsammans med dina känslor. Isberget används ofta i litteraturen, och ibland i drömmar, som en symbol för medvetandet. Lite av din varelse du är medveten om, liksom isen ovanför ytan. Men den stora delen av själv är osynlig för att visa, under medvetandet. Se Glacier.

Drömtydning "ISBERG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

ISTAPP (ICICLE) (Tony Crisp)

Undertryckt sexualitet.

Drömtydning "ISTAPP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

IDIOT (IDIOT) (Tony Crisp)

Saknas förnuftets kontroll. Utan utveckling av logiska sinne. Det kan innebära att du gör något dumt. Ibland står intuitiv kunskap eller insikt. Om det är så kommer du förmodligen känna fullt förtroende för personen i drömmen. Se: Madness.

Drömtydning "IDIOT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

IDOL (IDOL) (Tony Crisp)

Vissa material sak. pengar, kvinnorna, arbete, nöje, som styr din energi och åtgärder. Något, eller någon du dyrkar. Falsk grund för att lägga direkt liv.

Drömtydning "IDOL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

IGLO (IGLOO) (Tony Crisp)

Detta kan tyda på en kall och kärlekslösa hemmiljö eller på grund av sin form, se en kvinna "s livmoder, kanske tyder fryst sexuell funktion eller känslor. See: Cold

Drömtydning "IGLO" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ILLUSION (ILLUSION) (Tony Crisp)

Vanföreställning, falsk uppfattning, vilseledande, felaktig slutsats.

Drömtydning "ILLUSION" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Det är mysigare när man är två!

Drömmer du om att resa bort?

Annons