Annons

Drömtydning sökresultat 'g':

Drömord

GASPEDAL / ACCELERATOR (ACCELERATOR) (Tony Crisp)

Detta visar din förmåga att styra ditt uttryck av energi. Om du trycker ned gaspedalen: Detta visar en stark strävan att nå ditt mål eller önskan snabbt. Det kan också visa frustration, eller din "drive" för att lyckas. Bristande respons från gaspedalen: Nej inre entusiasm för uppgifter eller mål. Ensam i fordonet: Detta visar självständighet, eller att du är: att fatta beslut ensam, eller känner sig ensam. Se: Bil.

Drömtydning "GASPEDAL / ACCELERATOR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GRÄND / BAKGATA (ALLEY) (Tony Crisp)

Begränsade möjligheter eller horisonter, nuvarande begränsade möjligheter kommer att övervinnas med insatser och initiativ. Alley med återvändsgränd - Oron för ett pressat läge som inte förefaller finnas någon väg ut. See: Road.

Drömtydning "GRÄND / BAKGATA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GRUPP / BAND (BAND) (Tony Crisp)

Om det är ett särskilt band eller grupp, kan den koppling till hur ni ser på gruppen och vad du tycker om dem. Annars kunde skildra känslor du har för närvarande om att arbeta i harmoni med andra, uttrycka dina vunnit kreativitet. Ibland är detta hänvisar till tonåren känslor och framväxande sexualitet.

Drömtydning "GRUPP / BAND" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GODKÄNNANDE / VÄLSIGNELSE (BLESSING) (Tony Crisp)

En utgåva av de positiva energier i yttre liv.

Drömtydning "GODKÄNNANDE / VÄLSIGNELSE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GRÄNS (BORDER) (Tony Crisp)

Du är förmodligen möte någon form av hinder eller tvekan. En punkt i tillväxt där du kan bevisa dig själv eller göra ändringar. Om du korsar gränsen du kan stå inför ett annorlunda sätt att leva, eller en annorlunda upplevelse av livet. Tvekan och osäkerhet kan hindra dig att göra resan. Se: Frontier.

Drömtydning "GRÄNS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

GODIS (CANDY) (Tony Crisp)

Se: Sweets.

Drömtydning "GODIS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GROTTA (CAVE) (Tony Crisp)

Kvinnans könsorgan. Livmoder, eller erfarenhet av livet i livmodern, eller före förlossningen. Kontakt med det förflutna, med det inre livet. Uppleva tidigare nivåer av medvetandet, där skatter eller rädsla kan hittas. Eller vi kan finna en källa, källan till våra känslor eller liv. Bortsett från en källa, kan det vara ett tidigt människa, eller en orm i grottan. Den gamla mannen är ditt tidigaste medvetande nivåer. Men våren och ormen kan bringa healing och fred, för du kanske har tryckt djupa källor av healing i en sådan dröm.

Drömtydning "GROTTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GARDEROB (CLOSET) (Tony Crisp)

Se: Garderob.

Drömtydning "GARDEROB" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GALEN (CRAZY) (Tony Crisp)

Se: Idiot.

Drömtydning "GALEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GRÅTA / GRÅTIT / GRÅTER (CRIED/CRY/CRYING) (Tony Crisp)

Utsättning av sorg, sorg, elände, som har hållits tillbaka, medvetet eller omedvetet, under dagen. Det kan vara en intuitiv kunskap om annan lämnar oss, eller dö, eller sorg över något som vi har gjort. Eller också kan de krokodiltårar i ett försök att övertyga oss om att vi känner dåligt över en attityd, vilja eller åtgärd.

Drömtydning "GRÅTA / GRÅTIT / GRÅTER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Det är mysigare när man är två!

Drömmer du om att resa bort?

Annons