Annons

Drömtydning sökresultat 'a':

Drömord

ABBE (ABBEY) (Tony Crisp)

Detta kan vara skildrar din religiösa känslor, en känsla av inre lugn, eller kanske en period av eftertanke. Din dröm kan också föra till ditt medvetna liv något förstärkning och lutande dig mot en bredare förståelse av livet. Om du har negativa känslor om religion, kan din dröm kan uttrycka något att göra med dessa konflikter.

Drömtydning "ABBE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ABNORM / ONORMAL / AVVIKANDE (ABNORMAL) (Tony Crisp)

Huruvida de onormala funktionen i din dröm är en del av kroppen, av någon annan "kropp, eller dröm objekt eller miljöer, ger intryck av två saker: 1) Du kan hysa farhågor om hur andra människor ser på dig - din egen bild. Eller drömmen kan bero på farhågor om din fysiska hälsa. Även om dessa avvikelser förekommer på någon annan, kan det fortfarande hänvisar till dig själv, kanske en del av dig som inte har utvecklats till sin fulla potential, eller har ont. Vår förmåga att älska, till exempel, kan bli skadad, och kan därför inte ha uppnått sin potential. 2) Om avvikelse är en del av drömmen miljön, kan man peka på känslor att något inte står rätt till, vare sig med vad som händer runt omkring dig, eller hur du svarar på det.

Drömtydning "ABNORM / ONORMAL / AVVIKANDE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ABORIGIN (ABORIGINAL) (Tony Crisp)

I de flesta drömmar Detta handlar om din mer spontan känsla eller instinktiva eller fysiska reaktioner på det som händer dig. Ofta, som objuden sexuella eller religiösa känslor, kan denna sida av din natur vara mindre medvetna än din dagliga mer eller socialiseras reaktioner. Ursprungsbefolkningen kan också representera ditt mindre rationella eller logiska sidan, den del av dig rörd av känslor, magi, ritual, gamla trosuppfattningar. I vissa fall visar en sida av dig själv som kanske inte har så stora möjligheter att uttrycka i de flesta sociala situationer. Men det är också den sida av dig själv som är närmast naturen, med hårdare sinnen. Det är mer intuitiv och mindre rationellt, och inte betrakta sig som skiljer sig från de naturliga krafter som produceras du, eller andra vilda djur på jorden. Så ibland drömmen siffra kan göra det möjligt för dig att se saker tydligare, skär bort den sociala komplikationer. The Aboriginal kan också vara en länk till rör väl till din egen natur energi och drivkrafter.

Drömtydning "ABORIGIN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ABORT (ABORT/ABORTING/ABORTION) (Tony Crisp)

I allmänhet är detta att förlora eller få bort en del av dig, eller ett projekt / idé, som just höll på att utveckla och är därför bräcklig. Det kan avse ett förhållande som inte har fungerat, eller om du känner kommer inte att fungera. Förlusten av att utveckla något med dig att du måste bestämma om man ville ha borta eller väder du inte vill förlora den. Om du är kvinna och gravid, kan det avslöjar en rädsla för att förlora barnet, eller så kan du utforska känslor att göra med abort, eller ens känna sig något från det förflutna. Drömmen är sällan en förutsägelse.

Drömtydning "ABORT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ABSORBERA / SUGA UPP (ABSORB/ABSORBED/ABSORBING) (Tony Crisp)

Två olika kvaliteter som slås samman till en. I en relation, om en känsla relation eller en där du lär dig något, ta du ofta saker från personen. Du kan ta in sådana saker omedvetet, som ni gjorde många saker från föräldrar och från den kultur du har uppkommit i. Så processen för absorption i en dröm kan hänvisa till sådana influenser du tar i. Innebörden av drömmen är beroende av situationen för absorberande. Så om din kropp absorberar något, kan det hänvisa till något du äter, eller ett visst inflytande i ditt liv. Absorberades i något som vatten eller energi föreslå din personlighet öppning till att vara en del av den bredare liv omkring dig.

Drömtydning "ABSORBERA / SUGA UPP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

ABSTRAKT (ABSTRACT) (Tony Crisp)

En abstrakt form, mönster eller färg på din dröm, troligtvis refererar till känslor du möter som är svåra att definiera, eller ens erkänna. Det är därför viktigt att definiera dem oavsett känslor eller reaktioner de producerar i drömmen.

Drömtydning "ABSTRAKT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

AVGRUND (ABYSS) (Tony Crisp)

Vanligtvis avgrunden representerar det okända, och kanske oändliga, i ditt eget sinne eller medvetande. Rädslan för att falla ner i avgrunden representerar ert försök att kontrollera dina känslor och vad som kommer inifrån dig själv. Också ofta hänvisat till känslor, eller rädsla för döden. Den positiva sidan av dröm är att koppla ihop ditt medvetna sinne med den enorma potential du har inom dig själv omedvetet. En del av denna potential är en upplevelse att gå utöver motsatser, för att lösa paradoxer, att gå bortom begränsningarna i det rationella förnuftet och känslomässiga reaktioner. På detta sätt är det liknar drömbilder av havet.

Drömtydning "AVGRUND" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ACCEPTERA (ACCEPT/ACCEPTED/ACCEPTING) (Tony Crisp)

Vara villiga att erkänna eller ta emot vad som symboliseras. Om någon annan om att acceptera något från dig, då det handlar om känslor av att vara godtagbar, eller har något att ge.

Drömtydning "ACCEPTERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ANKLAGA / ANKLAGELSE (ACCUSE/ACCUSED/ACCUSATION/ACCUSER) (Tony Crisp)

Skuldkänslor eller social relation svårigheter. Om du är åklagare, kan det vara att visa känslor av att vara offer eller kränkta. Känslorna kan vara från långt tidigare.

Drömtydning "ANKLAGA / ANKLAGELSE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ACNE (ACNE) (Tony Crisp)

Detta kan tyda på att du känner orena, eller att du känner andra ser dig som ointressant eller unlikable. Det finns en risk att du känner dig blyg om sociala kontakter och uttrycka dig, eller att du tycker att det finns fläckar på din karaktär som andra ser dig.

Drömtydning "ACNE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Det är mysigare när man är två!

Drömmer du om att resa bort?

Annons