Annons

Drömtydning sökresultat 'å':

Drömord

ÅR / ÅLDER / ÅLDRANDE (AGE/AGED/AGEING/AGELESS) (Tony Crisp)

Åldern på karaktärerna, familj, djur, föremål eller dig själv i en dröm bära ofta mycket bestämda föreningar eller information. Vilka dessa organisationer är beror mycket på vilken ålder du är dig själv. Åldrandet: Moving mot döden, en känsla av oundviklighet, en identifikation med kroppen än med processen för livet, går på sådana möjligheter. Tidlösa: skildrar det i ditt liv som inte lider av förändring, den andliga aspekten av dina erfarenheter, det oföränderliga kärna själv som har bott hela tiden. Baby eller barn: Avser den egna känslor av beroende och sårbarhet, kanske till och hjälplöshet och maktlöshet, men ofta visar behovet av kärlek, stöd och vård, men kan också ses som verkliga minnen från din egen baby / barn / huva. Extreme ålderdom: känslor om döden, gamla sätt att leva, ett visst inflytande på dig själv eller omgivningen som tillkom innan din födelse. Influenser från sådana familj såsom attityder eller rädsla kan vara generationer gammal, och så beskrivas som oerhört gammal, ofta är någonting som höll ett mycket visdom och erfarenhet. Man kan därför känna den person som är heligt eller vördade i sådana drömmar. Medelålders person: Detta motsvarar prestation, mognad, åldrandet. Den äldre personen kan skildra känslor inför dem som föräldrar eller en förälder / auktoritet, visdom som samlats in från många år av levande, det minskande effekt eller kreativitet, eller en känsla av åldrande, minskning och förlust inom dig själv. Således en äldre person i din dröm kan hänvisa till känslor du har om en förälder eller farförälder, som känslor av beroende, kärlek eller ilska. Teenager: Denna ofta hänvisar till, vilka problem ni står inför, eller står inför, i färd med att mötet sexuell enheter, vuxna relationer, och behovet av att bli en motiverad del av samhället. Således kan det finnas känslor av osäkerhet, blyghet, oerfarenhet eller idealism föreslås i drömmen tonåring. Unga vuxna: dig själv i din fysiska topp; själv vid den åldern, denna period av ditt liv, den tid världsliga tillfälle.

Drömtydning "ÅR / ÅLDER / ÅLDRANDE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÅTERVÄNDSGRÄND (CUL-DE-SAC) (Tony Crisp)

Detta har definitivt sexuella konsekvenser, i regel representerar insidan av en kvinnas ben. I min dröm slår en vid dörren längst. Men detta kan vara ett intet sätt genom sexuell erfarenhet eller lust. Det finns ingen väg ut ur det. Det representerar också, på ett mer allmänt plan, en riktning som leder till hinder, inget sätt att ytterligare ett uttryck, en meningslös ansträngning.

Drömtydning "ÅTERVÄNDSGRÄND" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÅTERVÄNDSGRÄND (DEAD-END) (Tony Crisp)

Se: Cul-de-sac.

Drömtydning "ÅTERVÄNDSGRÄND" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÅSNA (DONKEY) (Tony Crisp)

Som med djuret: Den hårt arbetande och långt lidande processer i kroppen, såsom automatiskt eller instinktiva processer. Åsna eller åsna kan också representera din kropp som ett lastdjur, eller att du lever som om du är bara en dum arbetar djur. Om åsna eller åsna är riden av eller dra någon annan: Du får känslan av att du gör allt det hårda arbetet i ett förhållande, eller arbetar som ett lastdjur. Rider på en åsna eller åsna eller åsna: Detta kan representera ödmjukhet och känsla i en ödmjuk position. Men detta kan också bara gälla relationen till din kropp "s behov och reaktioner. För åsna som en del av kroppen, se: Anus. Se: Ass.

Drömtydning "ÅSNA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÅL (EEL) (Tony Crisp)

Manligt kön orgel, spermier. Detta kan antyda effekten av saker du gör i livet, som skördar vad man sår. Det kan också vara en representation av saker skymtar i vardagen, förbisett vikten av att som missade, eller inverkan .. Se: Fisk.

Drömtydning "ÅL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

ÅTTA (EIGHT) (Tony Crisp)

Vanligtvis förknippas med produktion, degeneration och regeneration. I tillväxten av ett frö, kan vi ta frö att företräda nummer ett, dess förhållande till jorden eller tvärtom som två, den spirande av utsäde till skott, som tre eller punkten för tillväxt sedan nå ovan marken och böka i fyra . Öppnandet av löv fem, utveckling av stjälken sex, bildandet av knoppar sju öppnandet av knopp och gödsling åtta, bildandet av utsäde nio. Således åtta kan ses som en höjdpunkt där gamla jag öppnar för utvecklingen av utsäde av den nya. Det är en slags död eller degeneration i ärendet, som ännu utvecklar frön för framtiden, av andliga medvetande. Det är således ett tecken på död och återfödelse. Även domstolen. I symbolen för siffran åtta, ser vi att de ner avdelningen slingan droppar och sedan dubblar tillbaka öka igen. Den zodiakens tecken Skorpionen, guvernören eller inspektör. Den styr generativa orglar, och den åttonde styr huset arv, döden, det ockulta. See: Numbers.

Drömtydning "ÅTTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÅSKA (LIGHTNING) (Tony Crisp)

Plötsliga utsläpp av spänningen i ett eventuellt destruktivt sätt. Plötslig upplysning eller genomförande. Rädsla för ödet eller bestraffning från samvete. Hämnd. Plötslig och störande ändra eller utlämnande av känslor eller sexualitet. Dödats av blixtnedslag: Life förändringar. Dessa förändringar kan vara som inifrån genom att uttrycka aspekter av sig själv tidigare inte släppts. Energin i blixten kan undertryckas kraftfulla enheter - som tonåring sexualitet - och kan upplevas som destruktivt. Förtrycket av sig på detta sätt känns död, eller att man inte är fullt levande. Åska slog träd: Döden i någon form. dvs förlust av kärlek, den slutar i någon del av dem personlighet, etc. blixtnedslag i någon: Pent upp känslor eller sexualitet i samband med den personen. Om personen är en man, kan man hänvisa till spänning eller hålls tillbaka känslor som uttrycks i samband med en manlig vän eller partner.

Drömtydning "ÅSKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÅRA (OAR) (Tony Crisp)

Hjälpmedel för att lotsa ditt liv genom påverkan eller strömmar som försöker ta dig ur kurs. Kan också ha en falliska betydelse på grund av sin in och ut rörelse. Kunna användas som ordlekar för hora.

Drömtydning "ÅRA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÅTAL (PROSECUTION) (Tony Crisp)

Antingen en rädsla för att ha gjort fel, en önskan att göra det, eller skuld. Eller känslan av att någon annan har kränkt oss.

Drömtydning "ÅTAL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÅKA SKRIDSKOR (SKATE/SKATING) (Tony Crisp)

Känsla för balans och proportion i livet. Färdighet i att hålla balans i en svår omständighet. Se: Ice.

Drömtydning "ÅKA SKRIDSKOR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Det är mysigare när man är två!

Drömmer du om att resa bort?

Annons