Annons

Drömtydning sökresultat 't':

Drömord

TROTTOAR (PAVEMENT/SIDEWALK) (Tony Crisp)

En säker plats att vara i verksamheten - trafik - i livet. Din offentliga verksamheter, öppna för påverkan av andra människor eller sociala influenser. Din nuvarande riktning, och så en indikation på vad du möter i ditt liv just nu. Din relation med främlingar, med unsought erfarenhet.

Drömtydning "TROTTOAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TALLRIK (PLATE) (Tony Crisp)

Att ha mycket på dem tallrik, betyder det mycket att hantera eller ta itu med, eller ta sig igenom. Tallriken med mat om man kan skildra det som är framför dig i livet, vad du har fått eller som influtit i livet, vad är ditt. Kan också symbolisera behov, längtan, aptit. En gång i tiden en symbol för status, då endast de rika som ges porslin eller silver.

Drömtydning "TALLRIK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TORTYR / STRAFF (PUNISHMENT/TORTURE) (Tony Crisp)

Skildrar den inre smärta eller rädsla för vedergällning, som uppstår inom oss på grund av konflikter mellan våra social träning och inbyggda enheter. Ju mer strikt moraliska vi är, desto mer Hell och straff vi drömmer om, ett sätt att dämpa skuld ur barndomens känslor av ansvar för sådant som är oälskad av förälder (vi måste ha gjort något hemskt eller hemskt), död av förälder , missbrukas av vuxna. See: Hell

Drömtydning "TORTYR / STRAFF" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TÄVLING (RACE) (Tony Crisp)

Känslor av konkurrenskraft, frågor om kapacitet, värdighet, framgång och misslyckande, eller rädsla för att förlora eller blir sämre. Det kan också visa din resa genom livet, ditt deltagande i den mänskliga rasen, och hur du känner att du har utfört. Vad du gör i loppet, hur du mår, kan visa vad man lägger in i ditt liv och kreativitet. Racing bil eller cykel: Competitive drive, sexuell energi, mod. Köra lopp: utöva själv, uttrycka dig, kamp eller tävling i livet, som deltar eller är inblandade, under ditt liv. Mållinjen: Ditt mål, eller ett mål som du siktar på eller nått, kanske som en punkt i ditt liv. Uppnå något i livet, till exempel att uppnå förtroende och slutet av livet.

Drömtydning "TÄVLING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TOALETT (RESTROOM) (Tony Crisp)

Se: Toalett.

Drömtydning "TOALETT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

TAK (ROOF) (Tony Crisp)

Attityder eller strategier som du använder för att hålla dig själv känna sig trygg. Familjen atmosfär under vilken du alla levande. Så ett hål i taket skulle föreslå något som har angripit din känsla av trygghet. See: House.

Drömtydning "TAK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TRÖJA (SHIRT) (Tony Crisp)

Detta skildrar ofta vad är dina rådande känslor, känslor eller passioner, din offentliga bilden av dig själv. Färgen i synnerhet är viktigt. See: Clothes.

Drömtydning "TRÖJA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TROTTOAR (SIDEWALK) (Tony Crisp)

Se: Pavement.

Drömtydning "TROTTOAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TYSTNAD (SILENCE) (Tony Crisp)

Oro; outtalade känslor, förväntad, oförmåga att uttrycka dina känslor, urskuldande, frånvaro av livet - döden, tystnaden - icke existens eller ogiltiga - varav eget liv uppstår. En öppning för intuition.

Drömtydning "TYSTNAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TVÅL (SOAP) (Tony Crisp)

Rensning. Ett försök att tala ut, att bli av skuld eller samvete eller något som gör dig grubby. Se: Wash

Drömtydning "TVÅL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons