Annons

Drömtydning sökresultat 't':

Drömord

TOLV (TWELVE) (Tony Crisp)

Detta utgör komplettering i de tolv månaderna som omfattar de fyra årstiderna. Det kan också skildra de tolv traditionella aspekter av människans personlighet framgår av Zodiakens tecken. För vissa människor det skulle innebära lagarbete. See: Numbers.

Drömtydning "TOLV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TVÅ (TWO) (Tony Crisp)

Dualitet, relation, obeslutsamhet eller fattar ett beslut, balans, man eller kvinna, två sidor av ett argument - eller ett sätt att jämföra, motstånd, motsatser som ljus och mörker, harmoni eller konflikt, föräldrar och reproduktiva möjlighet. Astrologiskt detta är Oxen i Bull, byggmästaren eller jordbrukare som styr halsen. Så i princip den representerar division, beslut, val, kvinnlighet, formative makt, mottaglighet, moderskap, bredd. See: Numbers.

Drömtydning "TVÅ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TOMHET (VOID) (Tony Crisp)

See: Space, Zero.

Drömtydning "TOMHET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TAPET (WALL-PAPER) (Tony Crisp)

Ofta utgör en faner eller yta visar, som döljer den verkliga personen under. Det kan också representera den värld vi skapar från sinnesintryck och personliga attityder. Detta är en värld som kan slet bort av sådant som plötslig sjukdom eller krig. Då är det som om en annan värld är avslöjas under tapeten.

Drömtydning "TAPET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TVIST / SNEDVRIDEN (WARP/WARPED) (Tony Crisp)

Inre känslor eller energier missriktat av yttre tro eller rädsla. Fel idé; missförstånd.

Drömtydning "TVIST / SNEDVRIDEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

TVÄTTA (WASH/WASHED/WASHING) (Tony Crisp)

Rensa negativa känslor som förtvivlan eller själv tvivel, farhågor om hälsa - neurotiska fobier om den egna helheten. Ibland är detta visas som ett helande av tidigare ont eller spänningar, och med en uppvärmning av kall känslor. Hårtvätt: Ändra din attityd eller hur du presenterar dig själv för andra, förändra ditt sätt att tänka på något eller din synpunkt. Tvätt vagina eller penis: Rensa negativa sexuella känslor, att hantera med resultaten av uppdämd sexualitet och reproduktiv enhet. Att hänga upp tvätt: Att tillåta förändring att komma in i ditt liv, låta andra se din nya attityder. I en mor "s dream: kan hänvisa till att ta hand om familjen känslomässigt. Handtvätt: Att bli av med känslor om något du har gjort eller varit inblandad i. See: Baptism; tvål, vatten.

Drömtydning "TVÄTTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TRÅDLÖS (WIRELESS) (Tony Crisp)

Se: Radio.

Drömtydning "TRÅDLÖS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

TRÄ (WOOD) (Tony Crisp)

I allmänhet är trä idéer, åsikter, vanor, som har blivit en fast del av din natur. Precis som trädet är ursprungligen grönt och smidig men blir hård och fast som massivt trä, så att våra åsikter och attityder, eftersom de utvecklar, först böjligt, då ofta blir stela. I vilket fall, om inte dessa vanor och idéer möjliggöra ytterligare tillväxt, det liv princip som ständigt söker ytterligare utveckling, är antingen förtrycks eller lämnar det gamla trä att ruttna. Således symboliserar en gammal döende trädstam delar av själv inte längre kan anpassa sig till inkommande idéer och erfarenheter. Stycka trä, bygga nya saker med det, är att använda gamla idéer på nya sätt, och så vidare. Emellertid har en skog, eller insamling av träd, en helt annan betydelse. Folklore och myt, är den symbol som används mycket. Dante, i början av hans stora dikt, säger han försvinner i en skog. Här representerar inte bara vad som har vuxit i ditt liv och är etablerad, men också vad som är naturligt och medvetslös. Så trä kan representera avkoppling, eller en resa in i dig själv. Se: Tree.

Drömtydning "TRÄ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

  • Slash
  • 59 år
  • 23 Juli 1965

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons