Annons

Drömtydning sökresultat 's':

Drömord

SLOTT (CASTLE) (Tony Crisp)

Känslor av trygghet eller otrygghet. Din defensiv attityd, ditt sätt att försvara dig mot "attack", tidigare attityder som kan ha varit nödvändiga i barndomen för att försvara dig själv och samtidigt stärka din identitet. Eventuellt ditt sätt att försvara mot minnas eller uppleva barndomens smärta.

Drömtydning "SLOTT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STOL (CHAIR) (Tony Crisp)

Passiv, avslappnad attityd, inaktivitet, mottaglighet och öppenhet, eskapism. Placering av stol i grupp: Sense of status. Rullstol: An in-valid situation, en känsla av svaghet. Om skjuta någon annan: Att se sig själv som bär på en ogiltig.

Drömtydning "STOL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STRIDSVAGN (CHARIOT) (Tony Crisp)

Skillnaden mellan denna och bilen ligger i den dras av hästar. Den visar alltså hur dina inre spontana känslor eller din naturliga processer, såsom tillväxt och åldrande, bär du med. See: Horse; Car.

Drömtydning "STRIDSVAGN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SCHACK (CHESS) (Tony Crisp)

Detta är förmodligen den kompetens och strategier som du använder i mötet omständigheterna i ditt liv. Det kan också peka på noggrann intriger eller planerar att vinna, eller att besegra en motståndare. See: Games.

Drömtydning "SCHACK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SKORSTEN (CHIMNEY) (Tony Crisp)

Kvinnliga könsorganen. Kanalen för din energi, eller libido. Det kan också hänvisa till rökning, förlossningskanalen, eller vara ett tecken på inre värme. Rapningar svart rök: Den bistra mekaniserade sidan av vår kultur inriktad på produktion istället för mänskligheten.

Drömtydning "SKORSTEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

STAD (CITYorTOWN) (Tony Crisp)

Din relation med främlingar, med livet på gatan, därför din interaktion med samhället och många val man konfronterar dig med om riktning, relationer, aktiviteter, din känsla för gemenskap, tillsammans med mentala och känslomässiga miljö där du bor. I vissa drömmar: Staden får företräda arbete tillfälle, eller bara möjligheter. Hemstad eller Födelsestad: Din välbekant sätt att leva, hur du brukar gå till väga. Eller det liv du levde medan de yngre. Främmande stad: Du utforskar något nytt i er verksamhet, troligen i samband med främlingar. Eller kanske du står inför nya eller annorlunda attityder eller sätt att leva, nya val och möjligheter. Ensam i en stad: Du är förmodligen känna sig isolerade och onåbara. I en övergiven stad: förändringarna äger rum, men har du med din omodern sociala attityder och livsstil. Lost in en stad: Känsla osäker angående din plats eller riktning i samhället.

Drömtydning "STAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STÄNGA (CLOSE) (Tony Crisp)

Att stänga ute, dela, inte vill veta, känna och uppleva. Rädsla för att vara upptagen, rädsla för kön. Men också skydd för privatlivet, eller till och med beslutsfattandet om du stänger en dörr mot någon eller något.

Drömtydning "STÄNGA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SKIT (CRAP) (Tony Crisp)

Se: Avföring.

Drömtydning "SKIT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SVULST (CYST) (Tony Crisp)

En morbid samling av minnen, känslor, energi, som inte är att harmonisera eller lägga till ditt liv i allmänhet.

Drömtydning "SVULST" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STOPP (DARN) (Tony Crisp)

Läkning av delar av din karaktär symboliseras av ett föremål är förbaskad. Också en noggrann, spara attityd.

Drömtydning "STOPP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons