Annons

Drömtydning sökresultat 's':

Drömord

SÄNG (BED) (Tony Crisp)

Det finns många föreningar som du kan ha med säng - vila, sömn, medvetslöshet, sexuell njutning, relation, drömmar, fly från världen i sömnen - till exempel. Försöka definiera vad känslor och attityder är inblandade i sängen, och fråga dig själv när de gäller för din vakna liv. Andra organisationer som vi kan göra är att göra med sjukdom som när sängliggande, eller tortyr av sömnlöshet och oro. Hög Bed: Möjligen avser känsla antingen säkert från saker som möss på golvet, eller ångest om att vara högt upp. Höjd länkar ofta med någon av dessa, eller skildrar en upphöjd position. Våningssäng: maj koppling till barndomen eller sådana delar utrymme. Jag antar att om du sovit i en våningssäng du kommer att ha många personliga föreningar också.

Drömtydning "SÄNG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SKALBAGGE (BEETLE) (Tony Crisp)

Ibland används en symbol för det eviga livet, av ödet, eller orsak och verkan.

Drömtydning "SKALBAGGE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STOR / STORHET (BIG/BIGNESS) (Tony Crisp)

Om något är mycket stor i en dröm, betecknar det oftast emotionella och mentala effekterna av saken, eftersom det var en stor sak i mitt liv. Den var större än oss båda.

Drömtydning "STOR / STORHET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SVART (BLACK) (Tony Crisp)

Det okända, vad du är omedveten om, känslor av det onda är närvarande, död, brist på kunskap eller förmåga att se eller förstå. Eftersom vi inte kan se i mörker, svart vanligen avser verksamhet i och omkring oss, att vi inte är medvetna om. Men svart som jorden är rik på möjligheter, och har i allt delar av tillväxten. See: Colours. Svart person: Betydelsen beror på vilken hudfärg du har. Om du är vit betyder det ofta din mest ärliga känslor, själv du om du inte lägger på din sociala fronten. Det kan också skildra din instinktiva drifter.

Drömtydning "SVART" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SMED (BLACKSMITH) (Tony Crisp)

Detta kan vara att du ansluter dig med dina djupa kreativa makt och manlig styrka, i utformningen av metaller i livet, möjligheterna till din natur. Forcefulness, material kreativitet. See: Iron.

Drömtydning "SMED" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

SNÖSTORM (BLIZZARD) (Tony Crisp)

En intern konflikt eller stor oro, känslor av störning kanske att göra med kyla i en relation, känsla känslomässigt misshandlade eller hotade. Se: Weather.

Drömtydning "SNÖSTORM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STARTA / LADDA (BOOT) (Tony Crisp)

Se: Shoes.

Drömtydning "STARTA / LADDA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STARTA BILEN (BOOTofCAR) (Tony Crisp)

Minnen, karma, eller influenser från tidigare åtgärder och expereinces vi fortfarande Cary med oss. Den "bagage" av oro och tankar som kanske inte är nödvändigt. Verktyg för att hantera svåra livssituationer.

Drömtydning "STARTA BILEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SLAKTARE (BUTCHER) (Tony Crisp)

Slaktare kan beteckna en rädsla för en annan person ilska, eller är en slaktare symbolisera din egen aggressivitet. Eller det kan representera material filosofi, världsliga attityder, brist på kärlek och känsla.

Drömtydning "SLAKTARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SNICKARE (CARPENTER) (Tony Crisp)

Detta visar din förmåga att forma önskningar eller idéer, och hur du bygger något i ditt liv från råvaror. Det illustrerar din makt att resonera, och hur din kontroll känslor. See: Wood; Tree; Roles.

Drömtydning "SNICKARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons