Annons

Drömtydning sökresultat 's':

Drömord

SKIVA (RECORD) (Tony Crisp)

Se: Gramophone.

Drömtydning "SKIVA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SPEGLA (REFLECT/REFLECTING/REFLECTION) (Tony Crisp)

Reflektioner från en spegel eller vatten normalt innebär, särskilt om de visar ditt ansikte eller kropp, vilken bild du har av dig själv, vad du tycker om dig själv. Ibland är det du ser är en omedveten bild från det förflutna som behöver förnyad bedömning. För att göra det måste du fråga dig själv när dessa känslor eller som bild inträffade. Att förstå det du kan en ny bedömning av det.

Drömtydning "SPEGLA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SLÄKT (RELATIVES) (Tony Crisp)

En stor del av vem du är absorberades eller lärt sig nära eller svåra relationer du haft med ett barn. Extremt stark känsla utvecklat för att angripa vad du behövde och vad som egentligen hände dig. Till exempel en man som var placerad på ett barnhem medan de yngre, med början från att sjunka in i djup depression, fick lära sig att få kärlek från olika honor han kunde ta kontakt med. Som vuxen han fortfarande haft en satsning på att ha flera kvinnor som han kunde vända sig till vid behov. Släktingar i drömmar, därför skildra vanligtvis familjens värderingar, ett sätt att leva, eller särskilda känslor eller reaktioner. På något sätt de visar delar av vad du gör nu i dina relationer och aktiviteter. Så leta efter sådana frågor som säkerhet, attraktion eller avsky för män, kvinnor, inåtvändhet eller extroversion som ett sätt att leva, beroende eller oberoende och många nivåer av tillväxt eller en åtgärd, sjukdom eller ilska som ett sätt att få kärlek, och så vidare . Seeing föräldrar döda: drömde Ibland åt gången lär ni er att bli självständiga, så du låter sitt inflytande eller makt i ditt liv dö. See: Broder, syster, far, mor.

Drömtydning "SLÄKT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STEL / FAST (RIGID) (Tony Crisp)

Styrka, maleness, oböjlig känslor, dogmatism.

Drömtydning "STEL / FAST" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

STEN (ROCK) (Tony Crisp)

Soliditet, styrka, stiftelse, ståndaktighet inför stormar, problem, känslor. Stenen har ofta symboliseras säkerhet, skydd i den fysiska eller sociala nivå. Vara en egenskap det representerar stelhet eller är oberörd, med tanke på motstånd. Invärtes det betyder tro som kan se dig genom turbulensen. Mentalt det är förmågan att förstå, och inte flyttas. Om berget är skulpterad på något sätt visar vad du har gjort med ditt liv som kommer att pågå i tiden, vad har imponerat sig själv efter evigheten. Stenar eller stenar är närmaste materialet vi måste evighet. De stack upp ur djupet av jorden. Så upprätt kolumner de ofta används som fallossymboler. De är placerade på gravar, symbolisk andens outlasting det ruttnande kött. Som symboler för evigheten de används för att markera platser där heliga erfarenheter har hänt, eller när en person kontaktade gudomliga. I tempel en sten var det ursprungliga altaret, eller kontakt med evigheten, då man offrade eller upphör själv.

Drömtydning "STEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

SPÖ (ROD) (Tony Crisp)

Din vilja, eller din krigsmakt. Penis.

Drömtydning "SPÖ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SKRÄP (RUBBISH) (Tony Crisp)

Se: Garbage.

Drömtydning "SKRÄP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SPRINGER / SPRINGA (RUNNING) (Tony Crisp)

Försökte fly från en känsla, en rädsla, eller skynda på någonting. En känsla av brådska. Ansluter med fitness om du använder jogging som en övning. Kan även frodighet, rinnande livsenergi, stark och lätt motivation. Man kan köra på eller springa iväg, så det är viktigt i vissa drömmar att definiera vilken det är.

Drömtydning "SPRINGER / SPRINGA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SÄCK / HOVA IN (SACK) (Tony Crisp)

Kan tyda arbetslöshet, ruin, plundring. Habegär på en vulgär, jordnära nivå. Fattigdom. Även i livmodern.

Drömtydning "SÄCK / HOVA IN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SADEL (SADDLE) (Tony Crisp)

Att ålägga du kommer på något eller någon. Som skall åläggas eller belastas med, något. Känsla av kontroll om kastas ur sadeln, eller kanske plötslig förändring.

Drömtydning "SADEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons