Annons

Drömtydning sökresultat 'p':

Drömord

PRIS (PRIZE) (Tony Crisp)

Några få i egen förståelse eller insikt hittas genom era ansträngningar. Förverkliga eller uppnå något värdefullt. Erkännande av din egen skicklighet, tillväxt eller prestation. En önskan att vinna, eller vara bättre. Rädsla för att förlora. Känsla belönas, ibland intuition om en kommande Acclaim, känsla tillfreds med sig själv, därför själv gratulationer, kan också ses som kompensation för att du vill ha eller behöver beröm och erkännande.

Drömtydning "PRIS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PROPELLER (PROPELLER) (Tony Crisp)

Den drivande energi bakom känslor. Får ambition, vilja, önskan att vara någon, eller för att komma någonstans, eller bara energi.

Drömtydning "PROPELLER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PROSTITUERAD / PROSTITUTION (PROSTITUTE/PROSTITUTION) (Tony Crisp)

Kan skildrar vilseledning av kärlek och tillgivenhet för ekonomiska ändamål, eller själviska motiv. Eller en känsla av sexuell otillräcklighet. Desperate sexuella behov. Den hora är också en symbol för jorden i sin destruktiva mamma aspekt. Den swallower av själar, om manligt och försök att mogna. Det är en hora, eller mor, från vars känslomässiga eller sensuell hålla på oss har vi inte hittat ett sätt att bryta sig fri. Så det står starka känslor av behov som vi är arga på, och därför projektet aggressiv kritik till modern. Andra föreningar kan vara: känslan av att du har "sålt ut" eller förrått ditt verkliga jag eller verkliga känslor för att överleva eller för pengarna, om spelet, eller leker sexuella lekar. Woman "s dream: förbisedd sexuell längtan, känsla av" BILLIGHET "eller skuld i kön, önskan att vara mer fria sexuellt. Woman drömde en annan kvinna är prostituerad: den egna dolda önskningar, känsla av den andra kvinnan är promiskuös eller skulle kunna konkurrera med henne, osäkerhet om den egna sexuella värde. Man "s dream: Wishing en kvinna var mer tillgänglig, önskar att sexuella relation var så enkelt som ett utbyte av kontanter, bli illa till mods om hans sexuella aktiviteter, känsla oförmögen att bryta av emotionellt -sexuella beroendet av partner-mor.

Drömtydning "PROSTITUERAD / PROSTITUTION" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PSYKOANALYS (PSYCHOANALYSIS/PSYCHOANALYST) (Tony Crisp)

Används ofta som en dröm symbol för ditt försök att förstå sig själva, att frigöra själv från problem, att hitta böcker sanna väsen. I dessa drömmar analysföretaget vanligtvis föreställer din styrka eller karaktär som utövades på de problem du försöker lösa. Om du genomgår behandling, kan den representera den dynamik och den personliga svar du känner dig om vad som händer. Psykoanalytikern representerar den del av dig själv åstadkomma förändring, mental och emotionell tillväxt, insikt. Det kan också användas som en symbol för en rädsla för psykisk sjukdom, eller de svårigheter du erfarenhet av att möta irrationella del av dig själv. Se: Analyst; Guru.

Drömtydning "PSYKOANALYS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PUB (PUBLICHOUSE) (Tony Crisp)

Social njutningar, känsla av välbehag, nöje kärleksfull eller sociala sidan av dig själv. De bar scenen kan visa hur väl du hantera sociala interaktioner. Det kan också vara en plats du söker sexuella partners, så var en kommentar om detta. Eller det kan vara en illustration av hur du försöker hantera ensamhet eller en svår relation. Om du är en styv nykterist kan symbolisera känslor du har i samband med alkohol.

Drömtydning "PUB" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

PULS (PULSE) (Tony Crisp)

Tillståndet för din entusiasm och energi, känslor om hälsa, ångest om döden.

Drömtydning "PULS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PUNKTERA (PUNCTURE) (Tony Crisp)

Fysiska problem eller skador, sviken av något oväntat, oväntade förseningar i något område av ditt liv, frustration eller irritation.

Drömtydning "PUNKTERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PYJAMAS (PYJAMAS/PAJAMAS) (Tony Crisp)

Vara casual eller intima, sexualitet, svårighet att möta livet. I gata eller offentlig i natt kläder: Avslöja dem sova, kanske ärlig, själv till andra, olämpliga attityder. See: Clothes.

Drömtydning "PYJAMAS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PYRAMID (PYRAMID) (Tony Crisp)

I populär förening, de döda, mysterier. Sin form, dock skulle tala till det omedvetna på ett annat sätt. Med en kvadratisk bas det representerar fysisk stabilitet, medan dess triangulära sidorna symboliserar materialet förbindelser med kreativa processer, eller den dolda sidan av livet.

Drömtydning "PYRAMID" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PALL (STOOL) (Tony Crisp)

Liknande stol men mindre säker. En känsla av vila. Se Chair

Drömtydning "PALL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons