Annons

Drömtydning sökresultat 'p':

Drömord

PÄRLA (PEARL) (Tony Crisp)

En vacker personlig kvalitet som har utvecklats genom studier eller irritation. Pärlor förknippas ibland med tårar, så kan representera förlust eller smärta. Se: Samlade.

Drömtydning "PÄRLA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PIEDESTAL (PEDESTAL) (Tony Crisp)

Att placera isär, separera, att placera sig framför andra saker, som dyrkar, värde eller dyrkan.

Drömtydning "PIEDESTAL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PINGVIN (PENGUIN) (Tony Crisp)

Pingvinen nästan aldrig visas i drömmar, eller faktiskt i litteraturen. så jag har inte kunnat förstå av människor "drömmar hur de använder denna symbol. utifrån gemensamma föreningar är dock förmodligen att vara dårskap, en svår livssituation, kyla i relationer. See: Birds.

Drömtydning "PINGVIN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PENIS (PENIS) (Tony Crisp)

I en man "s dream: The sexlust. Den manliga identitet. Alla manliga polaritet, inklusive Glandulär och känslomässiga läggning. Vad händer med penis i drömmen skildrar vad som sker i denna värld av manlig identitet . Det är därför ofta föreställande en känsla av en man "själv fatta egna uttryck, sin styrka i att uttrycka sig och förmåga i världen. Könsorganen predisponera hans kropp mot manliga sexuella egenskaper, ger en viss kreativ explosivitet hans personlighet, skapar uppmanar mot faderskap och älska sin kvinna, med anknytning önskar leverera de behov som familj om han är känslomässigt frisk. Den positiva aspekten av penis / manlighet är för honom att kräva sin kvinna träffar sin maleness, hans omsorg aggression, sin sexuella lust, med sin egen eldig energi och styrka. Den femaleness eller maleness får inte förväxlas med personlighet. Medvetna personlighet är ett mycket flexibelt och shapeshifting sak. Det kan vara manliga eller kvinnliga i kvalitet oavsett vad kroppen kön. Men i drömmen är honan mottaglig, kreativ aspekt av denna shapeshifting personlighet. I en kvinnas "s dream: Din relation med längtan efter en partner, relation med din egen manliga egenskaper, såsom ambition, skildrar arbetsförmåga, aggression, intellekt, förhållandet med genital sexualitet med din partner.

Drömtydning "PENIS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PAPPER (PEPPER) (Tony Crisp)

Stimulerande, hett temperament, uppvärmd känslor, önskningar att heta upp saken.

Drömtydning "PAPPER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

PARFYM / LUKT (PERFUME/SCENT/SMELL) (Tony Crisp)

Se: Lukt.

Drömtydning "PARFYM / LUKT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PIANO (PIANO) (Tony Crisp)

Uttryck av dig själv på något sätt. Subtila känslor eller insikter. Musiken kan också länka med minnen eller det förflutna.

Drömtydning "PIANO" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PILGRIM (PILGRIM) (Tony Crisp)

Symboliserar strävan efter själv realisering, eller förståelse av dig själv.

Drömtydning "PILGRIM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PILLER (PILL) (Tony Crisp)

En upplevelse som du behöver, eller gör dig träffa då du tror att det är bra för dig, något du "svälja" eftersom du tycker det är rätt - du kan "svälja" lögner eller ursäkter, ett försök att ta itu med inre känslor med externa medel . Om vi drömmer om ett visst piller, vi har bara tagit det naturligt associerar med det evenemang eller orsaken till p-piller, eller dess inverkan på kroppen.

Drömtydning "PILLER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PIPA (PIPE/TUBE) (Tony Crisp)

Pipes ibland utgör anslutningar, passagen av känslor och inflytande mellan människor. En stor pipa skulle skildra en svår väg ur en situation, eller enorma sociala kontakter. Crawling genom ett rör antyder känslor eller rädsla för att bli innestängd, fångade, eller i det smala sundet, eller svåra förhållanden inom eller i det yttre livet. Får företräda även födelse, antingen symboliskt eller som minnen i form av intensiva känslor. Avlopps-pipe: Grupp medvetslös, de negativa känslorna i samhället.

Drömtydning "PIPA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons