Annons

Drömtydning sökresultat 'p':

Drömord

PARASIT (PARASITE) (Tony Crisp)

Rädslor, tankar och känslor som minskar känslan av välbefinnande. Ett fall är känt för författaren, där medan du kopplar av, en man såg en mörk och skrämmande form lämna regionen i hans hjärta. Mannen hade drabbats av en sjukdom, och nu kände en rädsla för svaghet om hjärtat. Den mörka formen var ett uttryck för denna rädsla, som tappat sin energi som en parasit kan. Dessa kan förekomma i drömmar som en demon eller mara, och representera vår egen fruktan, rädsla, tankar och begär ut harmoni med vår andliga energi. Vi ger omedvetet en form för sådana subjektiva känslor som ångest att göra den mer begriplig för vår medvetna resonemang fakulteter. Oftast har vi inte kan tro vad effekt ångest, ofta knappt kände medvetet, gör.

Drömtydning "PARASIT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PAKET (PARCEL/PACKAGE) (Tony Crisp)

Vanligtvis ett minne, idé eller erfarenhet du inte har utforskat, utreds eller brytt sig om att öppna för medvetandet. Talents du inte har använt, idéer du inte har tillämpats, uttalat kärleksfulla ord vi inte. Även gåvor av kärlek och stöd från andra som du kanske inte har varit fullt medvetna om eller uppskattad.

Drömtydning "PAKET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PARK (PARK) (Tony Crisp)

Avspänd känslor, beroende på om parken är ljus eller i mörker, etc. Din fler offentliga själv eller svar. Utrymme och möjlighet att utvidga din syn på dig själv. Nationalpark: Möte dig själv istället i motsats till den själv du kanske måste leva för att överleva socialt eller ekonomiskt.

Drömtydning "PARK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PARKERING / PARKERAD (PARKINGLOT/PARKED/CARPARK) (Tony Crisp)

Ett socialt acceptabelt ställe att vila, att mötas, att göra någon form av förändring eller utbyte. Den parkerade bilen kan också betyda att du har slutat "någonstans" i livet, eller att du har bytt till Walking - någonvart genom personlig ansträngning. Eller ens att du har slutat "kör själv" - avkopplande. "Kan inte hitta parkeringsplats: Kanske du har svårt att slappna av, komma bort från kraven i" trafik "i ditt liv.

Drömtydning "PARKERING / PARKERAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PARLAMENT (PARLIAMENT) (Tony Crisp)

Din känsla av social sammanhållning eller socialt tryck. Den punkt där beslut om frågan som behövs är av tillräckligt många aspekter av dig själv att göra det nödvändigt eller rätta. Beslutsfattande. Se: regeringen.

Drömtydning "PARLAMENT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

PAPEGOJA (PARROT) (Tony Crisp)

Kopiering, utan dom, vad andra säger eller gör. See: Birds.

Drömtydning "PAPEGOJA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PASSAGE (PASSAGE) (Tony Crisp)

Ett sätt att göra en förändring, eller begränsningar du accepterar att anlända soemwhere. De svårigheter som du möter i växer eller förändras. Passagen, som en tunnel, kan ibland skildra vad du träffat på att födas. Det kan också vara associerade med rektum - stjärten och slidan - den främre passage.

Drömtydning "PASSAGE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PASSAGERARE (PASSENGER) (Tony Crisp)

Om det i en bil, visar det du följer någon annans bly eller riktning .. Beroende av andras beslut, energi eller enheten. Eller en ömsesidig eller kooperativ inriktning som, liksom i ett företagsprojekt eller relation. Se: Bil.

Drömtydning "PASSAGERARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PASS (PASSPORT) (Tony Crisp)

Symbol för resor, av förändring, för din integritet eller identitet. Det handlar också om känslor av tillförsikt om godkännande, eller står inför myndighet.

Drömtydning "PASS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PÅFÅGEL (PEACOCK) (Tony Crisp)

Pride, yttre visa, försök att imponera, skönhet. Ibland samma som Phoenix. I vissa kulturer The Peacock representerar själen eller psyket - sådana självkänsla med all den individuella minnen och egenskaper. Eftersom Peacock kunde kasta alla sina vackra fjädrar och sedan odla dem igen, såg tidigt kristna det som en symbol för uppståndelse och odödlighet. Eftersom Peacock är en manlig fågel visning av hänsyn till en partner, kan det uppenbarligen också representera manlig sexualitet i sin stolta, braskande eller visa mode.

Drömtydning "PÅFÅGEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons