Annons

Drömtydning sökresultat 'p':

Drömord

PORT (GATE) (Tony Crisp)

Någon form av hinder eller gräns, som till exempel känslor att hålla oss utanför någon annans trädgård eller hus. Inledande och avslutande av en sådan grind punkter till känslor av tillstånd eller avslag vi ger oss själva. Det kan också hänvisa till gränsen eller grinden mellan det medvetna och omedvetna - öppen för utvalda tillåta minne - stängt för att undvika massiva översvämningar av intryck. Porten kan också skildra övergången från en period i livet, eller mognad, till en annan. Därför att stå inför tonårstiden, föräldraskap, dödsfall, som kan dyka upp som inför en grind i en dröm. Även: Liknar dörr - ingång till något annat - eller till någon annan "är livet, som i äktenskapet, ändra, beroende på drömmen. Se: Door.

Drömtydning "PORT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PENGAR (MONEY) (Tony Crisp)

De saker du värdet, och kanske dina känslor av självuppskattning. Det återspeglar också vad du tycker om dina möjligheter, din energi eller personliga resurser, ibland kopplar med kamp eller misär. Det är, elände hela tiden kämpar för att existera, att betala dem vägen. I många drömmar pengarna visar din makt att förändra saker eller göra saker, eller har makt, även över någon annan, personlig styrka, därför kopplingar till sexualitet och hängivelse, vad du betalar för dina önskningar och handlingar. Hitta pengar: att förverkliga något värdefullt, få makt, utsläpp från stress eller "nere" känslor - i att vi känner oss glada och landhöjning på att hitta pengar. Anläggning för pengarna: Känsla osäker, eller är "tight" känslomässigt eller sexuellt, att inte använda dem makt att få vad du vill. Förlora pengar: Att förlora makt eller möjlighet, smärtan av förlust. Inte tillräckligt med pengar: känslan av att vara otillräckliga eller inte styrka. Stulna pengarna: Känslor av skuld över att få makt, känsla av att du förtjänar inte vad du får, eller vad du vill som är av värde, känna sig lurade, förlust av makt om pengar stulna, känsla, vidtar vi för givet, att ge sig billigt i kön eller relation.

Drömtydning "PENGAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

POLSTJÄRNAN (NORTHSTAR) (Tony Crisp)

Ledstjärna, skyddsängel. Det som vägleder dig genom lifes resa. Intuition.

Drömtydning "POLSTJÄRNAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PACKA (PACK/PACKED/PACKING) (Tony Crisp)

Det skulle vara intressant undrar när du senast packat väskorna eller hus, och vad du kände. Drömmen ser förmodligen tillbaka på dessa känslor. Packning kan ansluta med hemifrån, bli självständiga eller avvisas, kan man umgås med semester känslor, och en känsla av lätthet. Det kan också kopplas med att göra ändringar eller vill ändra. Packing någon annans väskor kan därför antingen betyder att du vill bli av med dem, eller du vill att de ska åka iväg med dig.

Drömtydning "PACKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PADDLA (PADDLE) (Tony Crisp)

Se Oar.

Drömtydning "PADDLA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

PALATS (PALACE) (Tony Crisp)

En känsla av betydelse, eller privilegium. I vissa drömmar om ett palats, finns det uppenbara känslor av något speciellt händer. Detta förmodligen knutet till palatsen återanvänts i sagor, som till exempel slottet där Törnrosa bor. Sådan palats representerar underverk av dig själv, din fantastiska sinne och kvaliteter, som kan vara sovande eller övervinnas genom fiender - dvs bruk eller ignorera dem. Slottet är också förrådshus av din kultur och förbi, det skattkammare av din familj, sociala och rasliga arv.

Drömtydning "PALATS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PANTER (PANTHER) (Tony Crisp)

Se andra posten för Panther.

Drömtydning "PANTER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PAPPER (PAPER) (Tony Crisp)

Möjligheter, kommunikation, idéer, egna uttryck. Om skriven på, Förbindelser med det förflutna, med andra människor "s idéer och vill, om skriftliga uttalanden. Memories. Papper kan också föreslå något värdelöst. Ibland ordet" papper "används när man hänvisar till ett projekt eller en uppsats, så kan koppling till college, prov eller arbete. Papper kan användas som en container, så kunde föreslå innehåll, något du har klarats av inom dig. Specialpapper t.ex. jul omslagspapper, eller papper med en svart kant, uppenbarligen ansluter med speciella evenemang det används för. See: Newspaper.

Drömtydning "PAPPER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PARADIS (PARADISE) (Tony Crisp)

Detta kan vara att du känner dig i harmoni med dig själv. Det kan också föreslå att du har utövat någon form av meditation, och du har känt tidlösa tillstånd inom dig själv. Upplevelsen av att vara i livmodern verkar ofta vara paradiset.

Drömtydning "PARADIS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

PARALYSERAD (PARALYSED/PARALYSIS) (Tony Crisp)

Ett uttryck för hur rädsla förlamar dig. Ibland blir vi dels beror omedveten rädsla försök att bli uttryck, eller uppmanar vi fruktar försök uttryck. Vi kan också vara paralyserad av skuldkänslor, känsla av otillräcklighet, eller okunnighet. När Jesus botade den förlamade mannen han sa dina synder är förlåtna dig. Detta tyder på att förlamningen berodde på en känsla av skuld. Ibland drömmer medan en person känner en djup fysisk förlamning. Detta beror på att när du drömmer din hjärna stänger av frivilliga musklerna. Om du sedan blir delvis vaken och försöker flytta, det känns som om du är förlamad. Den resulterande rädslan orsakar djupare förlamning. Om det händer dig är det viktigt att komma ihåg vad orsaken är - tillfällig förlust av förmågan att kontrollera den frivilliga muskler - Det gör att du vaknar sakta utan ångest.

Drömtydning "PARALYSERAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Vi minns

Annons