Annons

Drömtydning sökresultat 'o':

Drömord

OVANFÖR (ABOVE) (Tony Crisp)

Generellt positionen föreslår en vidare syn, överlägsenhet, eller kanske en fördel. Om något eller någon, är över dig i din dröm, kan man hänvisa till känslor av att vara missgynnade, mindre makt, eller något / någon att se upp till, eller vara i bävan. Kanske till och med känner något / någon är utanför din räckvidd.

Drömtydning "OVANFÖR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

OLYCKA (ACCIDENT/ACCIDENTAL/ACCIDENTALLY) (Tony Crisp)

I dina drömmar finns inga olyckor eller chans händelser. På ett eller annat sätt, skapar du hela drömmen. Därför att drömma om en olycka kan innebära att du bemärkelse attityder, eller händelser, som leder dig mot allt som är avbildad i drömmen. Detta är på intet sätt en profetia, men det kan ibland skildra en självuppfyllande incident. I vilket fall är det klokt att vara medveten om alla händelser som tyder på vad som skildras i din dröm. Du kan då förhindra att de flyttas skapar olyckan. Drömmen kan också visa känslor av stress eller spänning som kan leda till händelser bäst för dig att undvika. Händelsen kan vara en relation break-up, ett arbete kris eller vad som föreslås i en dröm. Igen, lugna situationen genom att vara medveten om spänningar och stress bidrar till drömmen olyckan. Hantera stress spänningar, och därmed undvika dess eventuella konsekvenser. En olycka i en dröm kan också föreslå känslor av att vara utom kontroll, eller inte kan kontrollera händelser omkring dig, kanske ökad stress. Ibland kan detta föreslår helt enkelt de känslor den ger upphov till, såsom chock eller rädsla. Kanske något har chockat och skada dig.

Drömtydning "OLYCKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

OTROHET (ADULTERY) (Tony Crisp)

Vi har alla sexuella önskningar som ibland lägger vid annan än vår partner - eller att människor skulle det vara svårt i verkligheten att ha en sexuell relation med. Om du har sex med en annan person, kan den drömmen bli därför utsättning av sexuella känslor. Detta är ett ofarligt sätt att utforska sex med en annan person. Se din partner har sex med någon annan: Du är förmodligen djupt osäker på ditt eget värde och osäker på om du är älskvärd. Dessa känslor kan dölja plågsamma beroende på den älskade person. Detta beroende kan grundas på barndomen behov som aldrig träffat, eller var förrådd.

Drömtydning "OTROHET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

OBDUKTION (AUTOPSY) (Tony Crisp)

Detta tyder på djup, och antagligen smärtsamma egen undersökning. Vanligtvis är på jakt efter något, kanske en orsak till smärta eller död kärlek.

Drömtydning "OBDUKTION" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

OND (BAD) (Tony Crisp)

Se: Evil.

Drömtydning "OND" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

OMSKÄRELSE (CIRCUMCISION) (Tony Crisp)

Detta kan umgås med känslor av antingen förlora en del sexuella makt, eller för rengöring av penis. Men naturligtvis kan det också vara förknippade med att vara jude.

Drömtydning "OMSKÄRELSE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

OMSLAG (COVER) (Tony Crisp)

Detta har många möjligheter, men de vanligaste är att göra med skydd, döljande eller integrering - dvs något, som när två personer skyla sig med ett lakan, vilket tyder på samhörighet. Det kan också användas för att innebära ett skapande av en atmosfär. En annan möjlighet är att det innebär någon typ av situation, när någon är täckt av flugor, vilket tyder på ett imponerande och kanske enerverande erfarenhet.

Drömtydning "OMSLAG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

OMFAMNA (EMBRACE) (Tony Crisp)

Se: Cuddle.

Drömtydning "OMFAMNA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

OMRINGA / OMGE / KRING (ENCIRCLE/ENCLOSED/ENCLOSURE) (Tony Crisp)

Detta kan indikera skydd eller defensiveness, beroende på drömmen. Hursomhelst, kammaren och vad det består av har byggts av dina egna attityder och rädslor. See: Circle.

Drömtydning "OMRINGA / OMGE / KRING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

OND (EVIL) (Tony Crisp)

Evil är "live" stavat baklänges. I drömmar känslan eller förekomsten av ondska är ofta avbildar de saker du har så förtryckta att de inte längre riktigt levande och friska. De behöver därför mötet och tas in ordentligt erkännande och uttryck. Uppmanar såsom kön, som skrämmer oss, eller vi har fått lära oss att skämmas för, kan verka som djävlar eller demoner i dina drömmar.

Drömtydning "OND" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons