Annons

Drömtydning sökresultat 'm':

Drömord

MUNK (MONK) (Tony Crisp)

Andlig visdom. Önskar att lämna världen. Influenser av religiösa läror i det omedvetna. Vissa människor kan ha fått lära sig en fruktan för helvetet och evig brinnande och liknande fasor. Så munk eller präst kan därför representera inflytande i kyrkan "s läror. Munken kan sedan skildra den kamp du har med din sexlust, känslor av skuld och dina personliga vill i livet.

Drömtydning "MUNK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MONOGRAM (MONOGRAM) (Tony Crisp)

Vanligtvis en symbol för hela själv, riktning av inre möjligheter.

Drömtydning "MONOGRAM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MONSTER (MONSTER) (Tony Crisp)

De flesta monster är den grafiska uttryck av effekterna av tidigare trauman. Några sådana trauman som kan ha uppstått från saker som att ha tonsiller ut när de är unga, att skiljas från din mor i tidig ålder, blir inblandade i ett krig. I allmänhet monstret visar din personliga rädsla, fruktan, skräck för döden, fel, impotens eller svaghet i ansikte av yttre omständigheter eller inre drifter. Det kan ibland sammanfattar attityder, hat, rädsla, som blivit monstruösa, och vände sig emot dig.

Drömtydning "MONSTER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MÅNE (MOON) (Tony Crisp)

En annan symbol med många nivåer av mening. Den mest uppenbara är kärlek, romantik, den sentimentala ljumma erfarenheter av livet. Ungdomlig kärlek och tillgivenhet, att välla upp av känslor och längtan efter den älskade. Månen symboliserar också det irrationella, det djupa inre rörelser och begär inom oss, tidvatten av känsla, lust, galenskap, dragningskraft och attraktion mystisk, mörk, framdrivningsanordning önskningar, om kvinnors konstigt, sensuellt, magiska, svulstiga attraktion, eller vice versa. Alla osynliga inflytande representeras av månens inverkan på tidvattnet. Nya eller gamla måne symboliserar kvinnans könsorgan, på grund av dess form. Det utgör alltså kvinnlighet, irrationella känslor, intuition, vansinne. Månen är också den himmelska följeslagare på jorden, och reflekterar ljuset från solen på natten. Detta har gjort det möjligt att kunna användas som en symbol för intuition som en reflektor av andliga medvetande. Eller som en mans daemon eller geni, vilket avspeglar det inre ljuset. Flyger till månen: Försöker fly verkligheten eller ansvar, försöker bryta sig fri från begränsningar. Moonlight: romantisk syn på världen, inte ser saker alltför tydligt, titta på själv. Hälften sett processerna i det omedvetna. Två månar: Beslut eller obeslutsamhet om något, eventuellt samband, motstridiga sidor av dig själv, val eller förändringar. Explosion på månen: avbildar Möjligen upplösningen av förhoppningar och fantasier som inte kontakt med den yttre verkligheten. Till exempel kan vi drömmer om att ha en romans med vår favorit filmstjärna, och med vissa människor fantasin får en känsla av eventuellt bli verklighet.

Drömtydning "MÅNE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MORGON (MORNING) (Tony Crisp)

Detta kan tyda på en ny början, din ungdom, eller, om mornarna är svårt för dig, kämpa för ännu en dag?

Drömtydning "MORGON" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

MOSAIK (MOSAIC) (Tony Crisp)

Oräkneliga fragment av erfarenheter och tankar, till synes meningslöst, men sett från större medvetenhet eller perspektiv, blir ett mönster eller design av skönhet som representerar livet som helhet.

Drömtydning "MOSAIK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MOSKÉ (MOSQUE) (Tony Crisp)

Överlämnande till det gudomliga. See: Church.

Drömtydning "MOSKÉ" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MAL (MOTH) (Tony Crisp)

Ett tvångsmässigt uppmana mot något, kanske sökandet efter ljuset av förståelse. Jaget antar vi i våra drömmar eller fantasier, det omedvetna uppmana er som har att överleva personliga döden, den dolda sidan av ditt sinne. Se: Insekter.

Drömtydning "MAL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MODER / MAMMA (MOTHER) (Tony Crisp)

Att drömma om din mamma vanligtvis betyder känslor eller smärta du fortfarande känner i samband med henne. Mor kan representera allt vi vill ha en omtänksam och kärleksfull relation, eller kanske alla vi visste "inte komma. Var och en av oss har en grundläggande, kanske instinktiva, kör till obligation med en kvinna vid födseln. Detta har genererat från miljontals år av överlevnad strategi. Om detta bonding inte sker mycket av vad som skulle ha varit naturligt unfoldment och tillväxt, inte kan, har eller inte, äger rum. Så mamma utgör ibland denna svåra fråga om överlevnad och vad som hände under dessa tidiga år av försök att bli oberoende av sådana extraordinära behov.

Drömtydning "MODER / MAMMA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MOTORCYKEL (MOTORBIKE) (Tony Crisp)

Ungdomlig drive och motivation, fysisk energi, rastlöshet, sexuell lust, mod, självständighet.

Drömtydning "MOTORCYKEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons