Annons

Drömtydning sökresultat 'm':

Drömord

MANET (JELLYFISH) (Tony Crisp)

Känslor som härrör från det omedvetna som kan vara smärtsamma - Sting drömmaren, väcka en känsla av hjälplöshet - ryggradslös, eller kommer från en icke verbal nivå minne.

Drömtydning "MANET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MAMMA (MA/MAMA) (Tony Crisp)

Känslor för din mamma, mottaglighet sinne, ändra, fertilitet. Se: Mother.

Drömtydning "MAMMA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MASKIN (MACHINE) (Tony Crisp)

Saker som vanor som är mekanisk. Även vissa former av orsak eller verksamhet som när vi säger, är någon som en maskin. En maskin kan även användas för att representera din kropp "s automatiska processer, speciellt något liknande hjärtat som fortsätter pumpa bort år efter år. I vissa drömmar personer använder en enorm maskin att skildra den obarmhärtiga aktiviteter som äger rum i världen, sociala påtryckningar och krav, som kan, med uppenbar vårdslöshet, rulla över människor som hävdar sina liv på grund av sjukdom eller annan olycka. I vissa drömmar personer använder en enorm maskin att skildra den obarmhärtiga aktiviteter som äger rum i världen som kan, med uppenbar vårdslöshet, rulla över människor som hävdar sina liv på grund av sjukdom eller annan olycka.

Drömtydning "MASKIN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MASK (MAGGOT) (Tony Crisp)

Liv eller effekter i ditt liv, som har sprungit ur delar av dig själv som inte längre växer eller har givit liv. Effekterna är dock vanligtvis ansträngningar på den del av naturen att rengöra, läka eller hantera situationen. Som ett exempel, om det finns en hel del spänningar i nacken pga höll tillbaka känslor, kanske en dröm framställa detta dis-lätt som ett område fullt av fluglarver. Fluglarver kan också visas i en dröm där det finns farhågor om dödsfall eller sjukdom. Detta beror fluglarver ofta utgör den negativa anser att det är döden som den slutliga förfall. Se: Corruption.

Drömtydning "MASK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MAGI (MAGI) (Tony Crisp)

See: Guru.

Drömtydning "MAGI" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

MAGISK (MAGIC) (Tony Crisp)

Medvetet försök att styra eller kontrollera det omedvetna. bakomliggande, eller ens andliga krafter ditt väsen. Barnet tanke på att vi kan se nästan alla processer i livet som magi. Även kärleken har vad vissa kallar en magisk kvalitet, eftersom vi ofta känner helt förändrats när förtrollningen av den är över oss. Se: Vänster.

Drömtydning "MAGISK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MAGNET (MAGNET) (Tony Crisp)

Attraktionskraft. Motbjudande. Gillar och ogillar, fysiska eller charm personlighet, och det sätt på vilket de används. Makten är bosatta i kroppen, som kan användas för healing, eller känslomässiga psykisk inverkan på andra, som i hypnos, där en varelse har sådan inverkan på en annan att hans förslag genomförs i större eller mindre grad. Detta är anledningen hypnos kallades ofta magnetism. Kristus är omtalad som den magnet som lockar och inlöses.

Drömtydning "MAGNET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MAKEUP (MAKE-UP) (Tony Crisp)

Se: Cosmetic.

Drömtydning "MAKEUP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MAN (MAN/MALE) (Tony Crisp)

Ett av de enklaste betydelse en man i din dröm är att han skildrar dina relationer, dina känslor, eller ett svar på en relation med en man.The man i dina drömmar i nästan alltid en del av dina egna känslor, förhoppningar och farhågor . Även om det är någon du känner väl, är drömmen bilden aldrig den personen. Det är förvisso en bild som du har byggt av dina minnen, dina åsikter om den personen, vad du gillar, ogillar och insikter, smärta eller njutning, det du lärt i relation med den mannen. Mannen i dina drömmar i nästan alltid en del av dina egna känslor, förhoppningar och farhågor. Även om det är någon du känner väl, är drömmen bilden aldrig den personen. Det är förvisso en bild som du har byggt ut dina minnen, dina åsikter om den personen, vad du gillar, ogillar och insikter. Mannen är i allmänhet den polarisering av tanken, av aktivitet i världen, uppfinning och göra, även om du är kvinna, du har dessa egenskaper som förmodligen kommer att drömma om under bilden av en människa. I en kvinnas "s dream: Mannen kan representera ditt kände förhållande med en viss man eller män i allmänhet. I den bemärkelsen att man skildrar hur kraftfull din egen kvinnlighet, ange om du kan träffa manlig energi med hela din kvinnliga energi. Mannen kan också representera din förmåga att fråga sociala konventioner och angripa problem med tanken. I en man "dröm: En aspekt av dina egna karaktärsdrag. Gubben: Det kan skildra någon aspekt av relationen med din far, eller det kan vara en form av visdom du möter. Hälften djur människan: begär och aspekter av dig själv som ännu inte socialiserade, eller går stick i stäv med dagens "s form av socialt liv.

Drömtydning "MAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MAN (MANE) (Tony Crisp)

Om det på ett djur, ger intryck av makt, styrka, vildhet eller freeness av känslor och drifter. Om det på en mänsklig See: Hair.

Drömtydning "MAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons