Annons

Drömtydning sökresultat 'm':

Drömord

MATTA (CARPET) (Tony Crisp)

Lyx, rikedom, prakt. Ibland symboliserar isolering mot världsligt inflytande eller fysiska önskningar, eller flyg i själ eller fantasi. Ibland föreställer ett "s finansiella tillstånd, bare golvbrädor är fattigdom, men färgen eller design kan vara viktig punkt.

Drömtydning "MATTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MOROT (CARROT) (Tony Crisp)

Ibland representerar penis. Det kan också skildra vad du har att dra sig ur själv genom hårt arbete, eller "gräva". Löfte om belöning, som används med åsnan. See: Food.

Drömtydning "MOROT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MOTORCYKEL (CHOPPER) (Tony Crisp)

Manligt kön organ, uttryck för hat och destruktivitet. Se: Arms.

Drömtydning "MOTORCYKEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MOLN (CLOUDS) (Tony Crisp)

Ofta moln är i drömmar där känslor av upliftment eller religion förekommer. Om molnen är tråkig, då det antyder oro eller depression av något slag som förmörkar ditt bästa känslor.

Drömtydning "MOLN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MYNT (COIN) (Tony Crisp)

Ibland ett mynt har liknande symbolik cirkel. Detta kan representera något du värdet, så kan ha en mycket stor betydelse. Till exempel två guldmynt, i en person "dröm representerade hans två söner, som var av stort värde för honom. Någonting att göra med pengar kan tyda på oro för finansiering, eller en intuition av lycka. Om pengarna är smutsiga, det kan vara en antydan om att du lever under ditt bästa motiv och tjäna pengar på ett smutsigt sätt. Eftersom vi kallar förlora pengar förändring på engelska, ibland mynt kan utgöra förändring i ditt liv - små förändringar. Gamla värdefulla mynt: Dessa kan skildra djupt viktigt minnen hållas inom dig själv ärvt om vishet från din familj, kanske tidigare liv. See: Bank; Money.

Drömtydning "MYNT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

MAJS (CORN) (Tony Crisp)

Huruvida detta är majskolv eller vete, kopplingar det förmodligen med en skörd, en belöning från arbete. Den föreslår också fertilitet, näring och en känsla av fullkomlighet. I vissa drömmar kan representera näring eller styrka i nöden eller rättegång.

Drömtydning "MAJS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MÖRK (DARK) (Tony Crisp)

Brist på förståelse, svårt att förstå, dunkla. Mörk kan också betyda gamla, slitna mörka med åldern, och det kan relatera till dyster eller deprimerande känslor. En kvinna med mörkt hår utgör ibland på intuition. På samma sätt kan en mörk avhudats person i en dröm representerar delar av dig själv som är svåra att förstå, och hur de påverkar ditt liv är oklara. Mörka vatten: Känslor som upplevs och kraftfull men har inte definierats eller deras källa förstås. Mörka färger: känslor som härrör från omedvetna källor, deprimerade eller olyckliga känslor. See: Aboriginal, Black.

Drömtydning "MÖRK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MISSBILDNING (DEFORMITY) (Tony Crisp)

En del av din natur, som på grund av rädsla, förtryck eller okunnighet har inte kunnat växa i sin naturliga skönhet. Detta händer ofta från traumatiska barndomen. Något du inte tycker om dig själv.

Drömtydning "MISSBILDNING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MÅL / DESTINATION (DESTINATION) (Tony Crisp)

Ditt undermedvetna kan sammanfatta dina färdigheter och önskemål, och presentera dem som en destination du är på väg mot, eller hoppas på.

Drömtydning "MÅL / DESTINATION" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MATSMÄLTNING / FÖRTÄRA (DIGEST) (Tony Crisp)

Att ta till sig, att använda sig av, att förstå och införliva i din livsstil. Acceptera. See: Food.

Drömtydning "MATSMÄLTNING / FÖRTÄRA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons