Annons

Drömtydning sökresultat 'm':

Drömord

MISSBRUK (ABUSE/ABUSED/ABUSING) (Tony Crisp)

Missbrukas eller missbruka, fysiskt eller sexuellt, kan peka på egna tidigare erfarenheter. Drömmen kan vara ett försök att utarbeta känslor du har om detta. Om inte det, då det är sannolikt det är att visa dig några sätt som du antingen missbrukar någon annan "är vänskap, eller är du själv är, eller känsla, missbrukas.

Drömtydning "MISSBRUK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MISSBRUKA (ADDICT/ADDICTED/ADDICTION) (Tony Crisp)

Något eller någon kan påverka dig på ett sätt som underminerar din förmåga att göra val. Det kan också finnas ett samband med kraftiga känslomässiga eller ekonomiska beroende. Dessa verksamheter eller påverkar inte följer din vilja eller ansvar, utan från känslor och rädslor, som symboliseras av den som du är beroende på din dröm. Man kan vara beroende av en relation, eller att arbeta. Din dröm kan bli att kommentera en sådan situation. Om så är fallet, är det klokt att överväga hur man ska gå mot större självständighet. Kanske finns det ett tecken på rädsla för förlust av kontroll i fråga om något eller någon. Om någon annan om missbrukare, kan den andra personen utgör en del av din egen karaktär. Se Obsession.

Drömtydning "MISSBRUKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MOTSTÅNDARE (ADVERSARY) (Tony Crisp)

Se: Enemy.

Drömtydning "MOTSTÅNDARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MITTGÅNG (AISLE) (Tony Crisp)

Gången som en del av en byggnad eller plan, utgör vägen mellan motsatser, en väg igenom. Om du drömmer om att vara i gången och det finns folk omkring, tyder det möjligheter att vara i offentlig visning, flyttar mellan motsatser, upplevelsen av samband med andra människor, eller är sammankopplade med ett gemensamt syfte eller länk. Se korridoren.

Drömtydning "MITTGÅNG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MYROR (ANTS) (Tony Crisp)

Se: Insect.

Drömtydning "MYROR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

MÖTE (APPOINTMENT) (Tony Crisp)

Att drömma om ett möte kan betyda att du behöver komma ihåg någonting viktigt om en relation. Eller så kan föreslå att du omedvetet känner att du är på väg att träffa någon, eller något.

Drömtydning "MÖTE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MARKNAD (BAZAAR) (Tony Crisp)

Något man hoppas att hitta, eller letar efter. Du kan fatta beslut om vad du vill - eller hur eller svårigheter du får vad du vill. Den föreslår också en ovanlig eller exotiska sida till dina önskemål. Se: Shop.

Drömtydning "MARKNAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MAGE (BELLY) (Tony Crisp)

Mycket har ofta att göra med sårbarhet, men också sensuella känslor, passioner, hungrar, den fysiska sidan av själv. Eller i kroppen dröm kan hänvisa till ett inre organ. Att träffas i magen: Det kan vara relaterat till kritik du har fått, eller någon form av känt sig sårad. Se Buk.

Drömtydning "MAGE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MOSSE (BOG) (Tony Crisp)

Känslor som undergräver förtroendet och välbefinnande, kan skildra känslor om en relation, kanske med mamma. Känsla fastnat i en situation eller relation.

Drömtydning "MOSSE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

MINIRÄKNARE (CALCULATOR) (Tony Crisp)

Ditt försök att klura ut en situation eller dilemma. Det verkar i drömmar där drömmaren känner sig osäkra om en situation i en relation, och försöker vara tydliga. Det kan slso länk till kostnaden för sak - det vill säga vilken typ av insatser eller risk någonting kommer att be er om.

Drömtydning "MINIRÄKNARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons