Annons

Drömtydning sökresultat 'l':

Drömord

LEOPARD (LEOPARD) (Tony Crisp)

Ibland representerar libido eller sexuella enheter som visas som hotande. Den skildrar också ilska, passion - i omsorg eller skydda, illvilja och kraft svar. Det vill säga svaren utan alltför mycket eftertanke. Se annan post i leopard.

Drömtydning "LEOPARD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LESBISK (LESBIAN/LESBIANISM) (Tony Crisp)

Se: Homosexualitet.

Drömtydning "LESBISK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LÖSS (LICE) (Tony Crisp)

Tankar eller sexuella vanor som är rent självisk eller genomföra en hälsorisk, känsla av andra parasiter. Se: Insekter.

Drömtydning "LÖSS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LIVVAKT (LIFEGUARD) (Tony Crisp)

Förmåga att hantera känslomässiga stormar, rädsla för att drunkna eller begravda i dina problem.

Drömtydning "LIVVAKT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LJUS (LIGHT) (Tony Crisp)

Ljus. visar din förmåga att se, förstå, att veta vart du ska åka, och arten av det som omger och konfronterar dig. Det är kraftfullt illustreras av vad som händer i mörkret, vare sig i drömmen eller i verkligheten. Ett brus i mörkret kan vara skrämmande, eftersom vi inte kan se dess källa, men lätt hjälper skingra rädsla och okunnighet. Detta är anledningen till att vi går in i mörkret i en dröm, symboliserar det en utforskning av saker som vi ännu inte förstår. eller inte är medvetna om. Likaså är gryningen av ljus odlingen av insikten, erfarenhet och förståelse. Light utgör därför vårt medvetande, ego, medvetenhet om individualitet och personligt förverkligande. Light innehar även i det många möjligheter, osynlig tills sett - färgerna. Detta knyter an till dina egna omedvetna talanger och kvaliteter. Mycket starkt ljus: Intuition, Självet, Mega koncept. Platsen eller strålkastare: inriktning på vad som visas. Flimmer eller mörkläggning ljus: Uncertainty; kämpar för att förstå, ångest och förlust av kraft och mental klarhet, känslor annalkande döden. Den idiom samband med ljus kan förklara några snaps. De är - Starkt ljus, dagsljus, uppdagas, gömma dem ljus, i det "är sant ljus, ljusare sidan, i god belysning, se ljuset, ljuset i slutet av tunneln, sett dagens ljus; kasta ljus över. Se: Dark, Glow.

Drömtydning "LJUS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

LILJA (LILY) (Tony Crisp)

Har samma betydelse som den indiska Lotus. Dess rötter finns i gyttja, når upp genom vatten, och öppnar i luften till solen. Detta symboliserar rötter i vårt medvetande i djupet av det omedvetna och material erfarenhet. Detta utvecklas i känsla värderingar, känslor, den psykiska sfären, och till slut blommor till intellektet, själv insikten att inser solen, eller ande. I de indiska skrifterna kronbladen på den mytomspunna lotusblomman utvecklas för att avslöja en juvel i centrum. Detta utgör det utspelar sig i människors medvetande till ett förverkligande av den eviga naturen underliggande all sin verksamhet.

Drömtydning "LILJA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LINJE (LINE) (Tony Crisp)

Distance, rörelse, rörelse i rum eller tid, en skiljelinje kraft, eller en delning som en gräns. Detta uttrycks i fraserna "Här vill jag dra en gräns" - "Detta är den nedersta raden". Om det finns ett förslag på detta i drömmen, någon dra en linje till exempel, då det antyder deras beslutsamhet, eller deras gräns. Tangled line: Förändringar och beslut i livet, obeslutsamhet och förvirring. Zigzag line: Movement, förändring, grundläggande nöje eller uppnåendet av lämnar dem varumärke.

Drömtydning "LINJE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LÄNK (LINK) (Tony Crisp)

Se: Chain.

Drömtydning "LÄNK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LEJON (LION) (Tony Crisp)

Visas i många drömmar, och oftast betyder ilska, lust att skada, aggressivitet eller rädsla för dessa känslor hos andra eller oss själva. Vi kan känna rädsla för vår egen ilska på grund av den hotande skada andra på ett sätt som skulle reflektera över själv, och förtära våra andra känslor och önskningar. Lejonet kan ofta uttrycka känslor av kärlek som inte kan uttrycka sig normalt, och bli aggressiv istället. Om vi ser någon vi älskar att visa intresse för en annan, eller om vi anser störtade med syskon till föräldrar kärlek, får våra känslor tycks oss som ett fruktansvärt lejon. Daniel i lejon den är en vacker symbol som representerar hur dessa känslor kan lugnas och ändras om vårt liv ges till påverkan av alkohol. Se större post i lejon.

Drömtydning "LEJON" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LISTA (LIST) (Tony Crisp)

Förteckningen får en personlig påminnelse om saker som vi gör, så får hänvisa till förändringar du behöver göra i ditt liv, eller saker att sköta, på arbetet eller i ett förhållande, beroende på inställningen av drömmen. Listan kan hänvisa till personliga egenskaper, en slags sammanfattning av dina förmågor och potential. Det kan påminna om viktiga milstolpar, viktiga fakta eller situationer där du måste vara medveten om. Listan i drömmar kan också presentera dig med val att göra, så hänvisa till beslut du står inför.

Drömtydning "LISTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons