Annons

Drömtydning sökresultat 'l':

Drömord

LANSERA (LAUNCH) (Tony Crisp)

Bekräftan av själv i viss riktning eller projekt. Lanseringen av nya företag, ett nytt intresse. Början på något, till exempel en relation.

Drömtydning "LANSERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LAVA (LAVA) (Tony Crisp)

Omedvetna innehåll som kommit fram under tryck och värme känslor, vanligen från det förflutna.

Drömtydning "LAVA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LEDA (LEAD) (Tony Crisp)

Metal - Heavy bekymmerslös, en tung situation, känsla belastas, materialistiska attityder. Att leda: Att känna sig säker på ett sätt som skapar förtroende för mindre vissa delar av dina tankar och känslor att vara motiverad, några starka känslor och idéer som styr dig. Följande ledare: Ett inflytande från något sådant som en tro eller ens ett behov av att känna sig trygga. Ledaren kan därför representera vare sig förtroende eller behov. Vara på en lead: direkt något, som när du styr dina känslor, eller ge dig själv vissa gränser för att leva inom. Att ha ett mått av kontroll.

Drömtydning "LEDA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LEDARE (LEADER) (Tony Crisp)

Kan vara en del av oss som vi idag tar vår bly. Eller delar av oss vi borde ta riktning från, beroende på dröm.

Drömtydning "LEDARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LÖV (LEAF) (Tony Crisp)

Den levande, växande del av dig. Den del som fortfarande är sårbara på grund av sin nyhet, eller utsliten (beroende på färg på blad) del av din tänker eller känner. Du kan också blåsas som ett löv, vilket tyder på separation från sina rötter och viktigaste tillväxtområden, eller så kan du ta ett blad från någons anteckningsblock, på så sätt följa deras exempel eller idé. Bladen som helhet, om det faller, kan representera slutet av ditt liv, det går egot som dör, men lämnar stammen, den process som gav liv. Se: Tree.

Drömtydning "LÖV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

LÄCKA (LEAK) (Tony Crisp)

Detta tyder på energi går förlorad, eller känsla uttryckt utan någon kontroll eller styrning. Den energi läckage kan uppstå från ett valfritt antal av tidigare trauman, som använder energi för att hålla dem medvetslös.

Drömtydning "LÄCKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LÄDER (LEATHER) (Tony Crisp)

Basic, eller instinktiva reaktioner, instinktiv enheter, eller seghet. Om bära läder som en kappa till exempel, kan man föreslå känslor om mode, djurens välbefinnande, eller att du uttrycker dig på ett grundläggande sätt.

Drömtydning "LÄDER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LÄMNAD (LEFTBEHIND) (Tony Crisp)

Om du är den som hamnar på efterkälken, tyder det antingen att man känner sig avvisade, eller har en känsla av att inte vara samma som andra människor, eller kanske du vill gå din egen väg. Om du låter någon eller något bakom, kan det betyda att du är redo för en förändring av något slag. Det är redo att släppa taget om något eller någon som kan ha varit viktigt vid något tillfälle. I vissa fall föreslår ändringar i ett förhållande, om personen kvar är din partner. Om det du kvar var din handväska - handväska, se Bag.

Drömtydning "LÄMNAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LÄNGD / LÅNG (LENGTH/LONG) (Tony Crisp)

Längden på något i en dröm betyder oftast sin varaktighet eller kanske dess betydelse. Storleken symboliserar dess inverkan på dig. Om något är mycket lång kan det koppling med tristess eller förlust av intresse.

Drömtydning "LÄNGD / LÅNG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LINS (LENS) (Tony Crisp)

Koncentration, fokusering av uppmärksamheten eller förståelse. Kan representera också något blir större, eller viktigare.

Drömtydning "LINS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons