Annons

Drömtydning sökresultat 'l':

Drömord

LAGA MAT / LAGAR MAT (COOK/COOKING) (Tony Crisp)

Kocken kan illustrera praktisk livskunskap att göra ditt liv smaklig upplevelse, till exempel olika sätt att hantera livet. eller ta hand om dig själv, i den meningen att anpassa livssituationer. Detta kan också kopplas till moderskap och ansvar - att utfodra dem familjen. Det kan också skildra reproduktion. Om du laga mat åt någon: Detta kan visa att du ger av dig själv till någon. See: Oven.

Drömtydning "LAGA MAT / LAGAR MAT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LIK (CORPSE) (Tony Crisp)

Känslor eller aktiviteter du har förnekat. Till exempel att du kan döda din kärlek för någon om de skada dig. Detta kan visas som en död kropp i dina drömmar. Viss känsla, såsom medkänsla, förlåtelse, att vi har deadened. Vi kan säga, varför ska jag förlåta dem, dont de förtjänar det, och denna inställning kan förhindra delar av vårt inre känslor levande eller uttrycker medvetet. Fruktan för döden, önskan att se någon död, eller ur vägen. See: Death. I några drömmar liket representerar känslor inför sjukdomen, mänskliga sårbarhet och dödlighet.

Drömtydning "LIK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LAND (COUNTRY) (Tony Crisp)

See: Abroad, Landsbygd.

Drömtydning "LAND" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LANDSORT (COUNTRYSIDE) (Tony Crisp)

Dina känslor av avkoppling, och vad du är utan att försöka. Därför din naturliga eller spontana skick. Det kan också skildra naturkrafter i livet aktiv i dig. Om naturen är vild och oländig, eller stormig även kunna innebära att du möter en svår tid i din tillväxt. Landsbygden skildrar ofta stämningar. Så en regnig dag skulle föreslå en tyst eller något tillbaka humör. En solig miljön skulle bli högre känslor av glädje och hoppfullhet. I grusvägar i drömmen du möter ofta vad som är objudna och spontana i dig. Detta kan vara störande, kanske är i form av en varg eller djur som du känner att du inte kan kontrollera. Det är viktigt att hitta någon form av samarbete med ett sådant djur.

Drömtydning "LANDSORT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LAVEMANG (ENEMA) (Tony Crisp)

Kan vara ett minne av barn upplevelser som har lämnat fasor inom. Inre rensning av onödigt material och utsliten vanor.

Drömtydning "LAVEMANG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

LÅGOR (FLAMES) (Tony Crisp)

Livet - vårt liv som den rör sig genom erfarenhet och lämnar bara minnen, mysterium medvetande underliggande vår personlighet, passion eller ilska. En gnista eller låga överföras från en person till en annan, som ett ljus lyser från en annan. Detta tyder på ett inflytande, antändas något i den ena från den andra personen. Så kan man också ha en "gammal flamma", enligt en tidigare älskare. Flames skildrar därför livets mysterium, eller självinsikt, gått från en person till en annan, eftersom själva kulturen förs vidare. Se: Fire.

Drömtydning "LÅGOR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LÖV (FOLIAGE) (Tony Crisp)

Idéer.

Drömtydning "LÖV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LYSA (GLOW/GLOWING) (Tony Crisp)

När någonting lyser med ett inre ljus, betyder det att det uttrycker den inre energier. Det visar något som innehåller mycket av dig själv, och ofta länkar dina individuella medvetandet med det hela. Den konkreta utformningen kommer förmodligen symbolisera någon personlig kvalitet, genom vilken helheten uttrycker. Det är det inre ljuset, inte formen, som uttrycker sambandet med helheten. Men från formulär som du kan förstå vilken del av er är återutläggning direkt inflytande eller vägledning. See: Dark, Light.

Drömtydning "LYSA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LIM (GLUE) (Tony Crisp)

Man kan limmas på TV, eller en bok. Det kan därför symbolisera känslomässiga och intellektuella engagemang, empati, sympati eller kärlek.

Drömtydning "LIM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

LÄKA (HEAL/HEALER/HEALING) (Tony Crisp)

Delar av dig själv som kan kanalisera livskraft eller positiv förändring, och därmed föra resten av vara i harmoni och hälsa.

Drömtydning "LÄKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons