Annons

Drömtydning sökresultat 'g':

Drömord

GUIDE (GUIDE) (Tony Crisp)

De principer som styr din riktning i livet. De kan vara en värdig eller ovärdig guide, beroende på de principer eller önskemål på vilket du är riktade. Handledningen kan också vara ett djur, i vilket fall ser det under dess rubrik. Eller det kan vara en intuitiv vägledning.

Drömtydning "GUIDE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GILJOTIN (GUILLOTINE) (Tony Crisp)

Detta är en mycket grafisk bild för att förlora dem huvudet eller avstängs från känslor eller kroppen "s behov. See: Body; Head.

Drömtydning "GILJOTIN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GITARR (GUITAR) (Tony Crisp)

Se: Fiddle.

Drömtydning "GITARR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GUMMI (GUM) (Tony Crisp)

Se: Glue.

Drömtydning "GUMMI" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GURU (GURU) (Tony Crisp)

Representerar din anslutning med hela livet, med kollektiva vishet, eller det kollektiva omedvetna, eftersom det gäller ditt liv. The Guru är inte så mycket om med friskvård, som till förverkligandet av din eviga naturen och livet som det förenar sig med det hela. Således guru i drömmar kommer oftast vägleda dig mot en större egen förståelse, djupare relationer med honom / henne / själv och instruera dig i nödvändiga regler för själ och kropp. Det kommer att bli en utspelar sig till dig av den inre betydelser, vid behov, i antikens skrifter. Gurun representerar verkligen din egen medvetenhet i det större medvetenhet bortom de fysiska sinnena. Alltså, som en dröm serie utvecklar, om du når stadiet för belysning, kommer du vaknar som guru, eller slås samman till henne / honom, eller absorberas i hans / hennes medvetande. Detta kan vara skrämmande, på grund av rädsla för att förlora individualitet eller ego. Men faktum är gurun ditt eget jag. Se: Yoga och drömmar.

Drömtydning "GURU" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

GLORIA (HALO) (Tony Crisp)

Expressive av det inre ljuset. See: Glow.

Drömtydning "GLORIA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GÖMMA / GÖMD (HIDE/HIDDEN/HIDING) (Tony Crisp)

Du kan gömma sig från känslan, eller att undvika kännedom om något du inte "vill inte se. Är du inte skydd - att dölja hur du känner verkligen om någon, eller om dina sexuella känslor för någon. Dölja ett organ eller objekt: Inte inför svåra känslor i samband med kroppen eller sak. döljer något farligt eller farligt sak dolda: känner sig hotade av antingen omedvetna innehåll eller en yttre situation.

Drömtydning "GÖMMA / GÖMD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GALEN (INCENSE) (Tony Crisp)

Bön, aspiration till följd av positiva känslor. Rengöring eller rening av själv. Atmosphere.

Drömtydning "GALEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GRÄSMATTA (LAWN) (Tony Crisp)

En del av dig som ofta behöver uppmärksamhet så att det inte blir helt, övervuxna. Om du har frågor om vad grannarna skulle tänka på en oregerlig gräsmatta, då detta skulle siffra som din dröm förening. Det kan också föreslå känslor av avkoppling eller familjeliv, kanske en lekplats. Hos vissa människor "drömmar det band med sina känslor av att exponeras, till saker som regnet lättar och fåglar så föreslår ångest. Se: Grass.

Drömtydning "GRÄSMATTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GALENSKAP (MADNESS) (Tony Crisp)

Detta utgör ibland rädd för det omedvetna enheter och bilder. Det kan också representera plåga en svår förlossning, eller sökandet efter identitet bland splittrade uppfattningar om världen och människorna. Drömmen galenskap är ofta en del uttryck för känslor som kan bli frisk om vi kunde ge dem uttryck i sin fullhet. Smärtor och hämning tenderar att vrida och malform vad som annars skulle vara friska. Se: Idiot.

Drömtydning "GALENSKAP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons