Annons

Drömtydning sökresultat 'g':

Drömord

GLASS (GLASS) (Tony Crisp)

Glass representera den osynliga men mäktig känsla eller sociala hinder som vi använder i vardagen. Dessa inkluderar försiktighet, emotionell kyla, ointresse, rädsla för att skadas eller stolthet. Genom en subtil attityd att tala ner till någon vi kan stänga dem ute i nära kontakt. Frostat eller rökfärgat glas: Hinder eller social teknik du använder för att få privatlivet. Det kan också föreslå att hålla delar av dig själv dolt eller en oklar eller oklar bild av en situation. Ibland avser döden - det verkliga ännu oklar erfarenhet vi alla står inför. Krossat glas: Vilka hinder har du bryter igenom, vad återhållsamhet? Det kan också betyda krossade känslor. Breaking något av glas: Att bryta ett förhållande, splittra en illusion, trasiga hjärtan. Trampa på krossat glas: Glas kan inte vara mycket synlig, så får representera dolda faror, bli slarvar med riktning i livet eller rådande situationen, eller om det sker utan hänsyn till skada, är självförvållad smärta.

Drömtydning "GLASS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GLASÖGON (GLASSES/SPECTACLES) (Tony Crisp)

Dessa hänvisar ofta till din förmåga att "se" och förstå något klart. De kan också föreslå ett slags mask att gömma sig bakom, som med solglasögon. Termer som "kortsiktiga" eller "långsynt" hjälpa oss att förstå användningen av glas i en dröm.

Drömtydning "GLASÖGON" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GLITTRA / GLITTER (GLISTEN) (Tony Crisp)

See: Glow.

Drömtydning "GLITTRA / GLITTER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GLOB (GLOBE) (Tony Crisp)

Helheten, din kompletta art, symmetri och proportioner. Vanligtvis avser själ eller ande, på samma sätt som en kvadrat eller kub ofta är den fysiskt i en dröm. Eller så kan representera världen. Ibland jorden är i divisioner som anger olika fakulteter eller delar av din natur.

Drömtydning "GLOB" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GNAGA / GNAGER (GNAW) (Tony Crisp)

Något kan tär på dig inne, såsom samvete, oro. Vad gnager utgör en källa till oro. Gnagande kan också betyda att angripa ett problem eller situation, eller en länk med hunger efter något. See: Eating.

Drömtydning "GNAGA / GNAGER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

GNOM (GNOME) (Tony Crisp)

En del av vår personlighet förbli outvecklade eller inte integrerat. Till exempel kan vi ha musikaliska förmåga som undertrycktes av behovet av att uppfostra barn, en del av själva felaktigt av smärtsamma barndomen eller avsaknad av känslomässig näring. Det kan därför finnas ett samband med vårt undermedvetna. Se: Fairy.

Drömtydning "GNOM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GET (GOAT) (Tony Crisp)

Spårbildning manlig sexualitet, eller om en get bördighet och fortplantningssyfte makt, förmåga att klättra, personligt eller socialt, seg förmåga att överleva svårigheter. Ibland hänger samman med bortträngda fysiska enheter som blivit omvänd eller ont / live när symboliserar djävulen - eller driver djuret eller instinktiv och slås samman medvetandet innan ego utveckling om de hänger samman med Pan. Någon stångas i ditt liv, eller konflikt med någon om bocken attackerar. Också säker-footedness eller möta svårigheter med lätthet. Eller du kan använda geten för att representera är en syndabock. Om du har hållit getter det kan mycket väl representera ansvar och omsorg. Om du har fött upp dem du kan använda geten för att skildra dina egna reproduktiva drifter. I Bibeln geten representerar skurkarna i uttrycket "skilja fåren från getterna". Se andra inträde på get.

Drömtydning "GET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GUD (GOD) (Tony Crisp)

Det finns många möjligheter här. Det kan hänvisa till en rad känslor du använder för att hantera ångest - dvs din egen övertygelse att en högre makt har hand, så därför är du okej i världen och är inte ansvariga - alltså en flykt från ansvar, en förälder bild från tidiga barndomen. Det kan hänvisa till en uppsättning av moralisk eller filosofisk övertygelse du har; självständig dom, något / någon du dyrka. Det kan vara en känsla av samband med mänskligheten, ett uttryck för den grundläggande kreativ / destruktiv process i sig, en känsla av din levande interaktion eller relation med alla varelser och universum. Här är en person "s desription av Gud som de träffades och utforskade den i en dröm. I drömmen" vi "bad att denne Gud, som är på samma gång, sig själv och mer än jag, och jag här förstod hur sådana böner arbete eller inte. Denne Gud är inte bara olika personer göra saker i den yttre världen är det kollektiva och enad insats och är både individuella och kollektiva medvetande. Det kan därför både ta emot, påverkas av, och påverka, individer och grupper. Men eftersom det är den enhetliga medvetandet och inflytande för alla levande varelser, dess surrande som är berörda, om det är rätt ord, med gemensamma välfärd, med hela, med individen i sitt förhållande till kollektivet. Där det finns en kollektiv vilja, den är så kraftfull att det blir en säkerhet i genomförandet. Det finns så mycket makt bakom sig, nästan ingenting kan stå i vägen. Trots först att det bara hölls i kollektiva minnet, en visshet om det blir manifest är nästan absolut. här är ganska likt försäkring statistik som pålitliga av framtida händelser. Så om vi ber för något som är av värde kollektivt, makt "Gud" är bakom sin manifestation. Men vad jag såg var att detta bara är en form av Gud. Det finns många gudar - men för vissa människor, de ser detta kollektiva medvetande som den absoluta Gud.

Drömtydning "GUD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GUDINNA (GODDESS) (Tony Crisp)

I en kvinnas "dröm: Det omedvetna anslutning du har med alla kvinnor, och alla kvinnliga varelser, kraften i det kollektiva psyket underliggande din personlighet, den mystiska förbindelser med naturen och naturens krafter dig som en kvinna ställa in genom menstruation, barnafödande och Mothering. Även du alltid hjältinnan i ditt eget liv. Du är huvudpersonen i ditt eget drama av erfarenheter. Som sådan du är dådet doer, hjältinnan eller fallit gudinna, särskilt när drömmen är att porträttera dramatiska liv händelser. I en man "s dream: Din kollektiv känsla av kvinnor som en helhet och inte som individer, personlig rädsla för kvinnlig makt, vanligen avseende tidiga erfarenheterna av din mamma, din förmåga att älska på en transcendent sätt.

Drömtydning "GUDINNA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GULD (GOLD) (Tony Crisp)

Den bästa eller mest värdefullt i sig själv eller möjlighet. En del av er som varar, som är evig, det står "acid test" eller inte missfärgat med tiden, i termer av personliga egenskaper, såsom kärlek, tålamod och omsorg i arbetet, något du värdet eller vill i ditt liv. Om billiga eller falskt: Något du värderas men inte förtjänar respekt. Om skamfilade: något vackert och värdefullt i sig själv, kanske din ande, att du låtit bli smutsiga.

Drömtydning "GULD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons