Annons

Drömtydning sökresultat 'g':

Drömord

GÖK (CUCKOO) (Tony Crisp)

Sexuell promiskuitet, ägget som i en annan boet eller kvinna.

Drömtydning "GÖK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GRYNING (DAWN/DAWNING) (Tony Crisp)

Början av förståelse, belysning, en ny början.

Drömtydning "GRYNING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GRÄVA / GRÄVER (DIG/DIGGING/DUG) (Tony Crisp)

Oftast innebär detta arbetar med dig själv på något psykologiskt sätt, till exempel djupdykning i dina minnen och tidigare, att avslöja vad som är begravd där. Men det kan också själv föreslå förbättringar utan att titta tillbaka. Se: Gräva.

Drömtydning "GRÄVA / GRÄVER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GÖRA ENTRÉ / STIGA IN / INGÅNG (ENTER/ENTERING/ENTRANCE) (Tony Crisp)

Detta tyder på något nytt händer, kanske en ny möjlighet eller en ny erfarenhet.

Drömtydning "GÖRA ENTRÉ / STIGA IN / INGÅNG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GEMENSKAP / SAMHÖRIGHET (FELLOWSHIP) (Tony Crisp)

Enhet mellan olika delar av dig själv som intellekt, känslor. sinnen, kön. För ofta vårt förnuft inte överens med våra lidelser och våra känslor leda oss annorlunda än vår ande.

Drömtydning "GEMENSKAP / SAMHÖRIGHET" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

GOLV (FLOOR) (Tony Crisp)

Ert stöd, din fysiska liv. Du kan golv eller övervinna. Ligger på golvet och har svårt att gå är att vara överväldigad av allvar och livserfarenheter. Grundläggande saker. Ödmjukhet. Golvet är också grundläggande attityder och förtroende. Golvet verkar utan större vikt i många drömmar. Detta tyder på att det är som visar den aktuella situationen eller miljön du befinner dig exempelvis en trappa eller andra våningen skulle föreslå en annan situation där händelserna i drömmen äger rum.

Drömtydning "GOLV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GRODA (FROG) (Tony Crisp)

Detta avslöjar dig djupt medvetslös psykobiologiska livsprocesserna, som gjorde dig från ett grodyngel / sperma, i en luft andas groda / vuxen - alltså processen med livet i allmänhet och sin vishet. Den enorma information som symboler hålla om du utforska dem ger dem deras makt. De leder dig till ett möte med det du tycker är svårt eller motbjudande i livet och dig själv, som om du kan acceptera förvandlas till individens förmåga och kraft - det groda till prins historien. Det är ofta en form av kärlek som förvandlar det mörka sidor av dig själv, det padda eller djur, till något som är liv öka. Grodan kan också skildra en sub-personlighet, en del av din karaktär som vanligtvis är medvetslös, men ibland visar sig i beteende. Se andra inträde på grodan.

Drömtydning "GRODA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GÄNG (GANG) (Tony Crisp)

En grupp av rädsla, aggressiva tendenser, eller delar av dig själv. Det kan också föreslå din måste anpassas till en grupp, eller att följa en ledare.

Drömtydning "GÄNG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GARAGE (GARAGE) (Tony Crisp)

Beror på hur du ser ditt garage, eller om du har ett. Det kan vara ett verktyg skjul, verkstad, frysta mataffär, förråd, samt en parkeringsplats. Så du måste definiera hur du känner medan den. Är det en lugn plats att gå till, en fungerande affär område, en plats att skapa? Bilreparationer garage: Behov av personlig uppmärksamhet eller "reparationer" till din ambition, driva, eller förmåga att motivera dig själv. Reserver av enhet, energi, motivation, färdigheter, personliga "verktyg" för att möta livet, resurser, saker du inte behöver, men kan "inte släppa. See: Car.

Drömtydning "GARAGE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

GAS (GAS) (Tony Crisp)

Om hänvisning till farliga luftig ämne: Skadligt tankar, insinuerat onda maskerad som idéer eller raffinerad känslor. Om hänvisning till bil bränsle: See: Fuel.

Drömtydning "GAS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons