Annons

Drömtydning sökresultat 'f':

Drömord

FÖRHINDER / HINDER (OBSTACLE) (Tony Crisp)

Detta tyder på att du står inför vissa svårigheter som du känner blockerar vad du vill göra, eller din handlingsfrihet. Barriären kan vara extern eller intern, så du behöver tänka på vad det är i ditt liv som leder till denna känsla av obstruktion.

Drömtydning "FÖRHINDER / HINDER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FÖRÄLDRALÖS (ORPHAN) (Tony Crisp)

Rädsla eller en känsla av att vara oälskad. Känslan av att vara missförstådd, osäker eller hemlösa, antingen i minnet eller organ. Kan representera känslan av att vara förlorad, eller föräldralösa mitt i livet. . Ibland detta speglar svåra händelser i din barndom, vilket leder till att du känner övergivna eller oönskade. Om så det finns ofta ett samband med känslor av samhörighet - om du känner att du tillhör någon, eller någon tillhör, eller egentligen kopplingar, du.

Drömtydning "FÖRÄLDRALÖS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FALLSKÄRM (PARACHUTE) (Tony Crisp)

En symbol det omedvetna skulle använda för att representera övervinna rädsla för att falla. Därför föreslås en känsla, tanke eller teknik du använder för att hantera oron. Om du är fallande med en fallskärm, kan det betyda att du kommer till en mer praktisk inriktning efter flyger högt. Se: Fall.

Drömtydning "FALLSKÄRM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FEST / PARTY (PARTY) (Tony Crisp)

Light heartedness, fest, social relation och hur du hanterar det, sexuell eller affärsmöjlighet. En önskan om erkännande eller värme.

Drömtydning "FEST / PARTY" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FOLK / MÄNNISKOR (PEOPLE) (Tony Crisp)

Flera personer i en dröm skildrar ofta hur du relaterar till andra människor, eller olika aspekter av dig själv. Par: Beroende på sammanhanget för par i drömmen, kan de företräder The Dreamers föräldrarnas och familjens situation samt miljö-åring paret skildras, om drömmaren har varit gift, kan skildra den drömmande "giftermål situationen vid ålder par, hoppas på en relation, möjliga utfall av en relation, vänskap, partnerskap och någon form av relation. Döda människor: Den påverkan dessa personer har kvar i ditt liv - dvs du är fortfarande påverkad av dem, eller ditt förhållande till dem, även om de är döda. känslor inför döden. grupp: En grupp människor som kan skildra hur man möter trycket av sociala normer, den allmänna opinionen. storpublik: Enorma deltagande själv i fråga, sådana förbindelser eller känslor om social miljö man lever i, i grupp har vi en känsla av att granskas eller på visning - hur vi förhåller oss till som kan skildras genom vad vi gör i drömmen gruppen. äldre person: Detta kan hänvisa till dem som föräldrar eller till liv erfarenhet. Det kan naturligtvis möta dig med känslor om åldrande och hur man tar itu med det .. Folk från vårt förflutna: Med tanke på att större delen av vår utbildning och erfarenhet förekommer i relation till andra människor, till exempel utbildning och erfarenhet kan representeras av figurer från tidigare. Till exempel en första pojkvän i en dröm skulle skildra alla de känslor och kamp vi träffades i detta förhållande, och vad vi lärt oss av det eller tog avstånd från det i termer av rädsla. Därför drömmer ofta av personer som vi visste tidigare skulle tyda på tidigare erfarenheter eller lärdomar är mycket aktiva för tillfället, eller att vi ser över de områden i vårt liv. En kvinna som utvandrat till Storbritannien från en helt annan kulturell bakgrund ofta drömt, inte ens tjugo år senare, av personer som hon kände i sitt hemland. Detta visar henne fortfarande mycket kontakt med sina egna kulturella värderingar och erfarenheter. Flera personer i en dröm tyder på: Inte känna sig ensam, medverkan av många aspekter av sig själv i vad man drömt om, social förmåga .

Drömtydning "FOLK / MÄNNISKOR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

FÖRSTENA / CHOCK / SKRÄCK (PETRIFY) (Tony Crisp)

Den normala uttryck av dig själv blockeras genom rädsla eller brist på förtroende. Som ett exempel kan du älskar din pappa, men var förstenade att visa det på grund av hans cynism.

Drömtydning "FÖRSTENA / CHOCK / SKRÄCK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FANTOM (PHANTOM) (Tony Crisp)

See: Ghost, Demon.

Drömtydning "FANTOM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FOTO / FOTOGRAFI (PHOTOGRAPH) (Tony Crisp)

Ett minne, ett intryck man kan ha glömt, eller inträffade sublimt. I vissa folks drömmar fotografiet kommer till liv, vilket tyder på ett minne, hopp, eller känslan av att nu går in i verksamheten, eller är ett aktivt inflytande i detta. Utveckla bilder: Bringing till medvetande känslor, insikter eller minnen som tidigare var medvetslös eller latent.

Drömtydning "FOTO / FOTOGRAFI" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FINNE (PIMPLE) (Tony Crisp)

Irriterande inre känsla som har stigit till medvetande. Oro för hur du visas för andra. En personlighet drag som inte är hälsosamt.

Drömtydning "FINNE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

FLYGPLAN (PLANE) (Tony Crisp)

Se Aeroplane.

Drömtydning "FLYGPLAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Vi minns

Annons