Annons

Drömtydning sökresultat 'd':

Drömord

DRAKE (DRAGON) (Tony Crisp)

De delar av din sexlust och känslor som är vild och eldig. Draken kan också representera makt och magi i det omedvetna. Men för att få "guld" eller skatt du måste ta itu med de vilda krafter inom dig själv.

Drömtydning "DRAKE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DRAMA (DRAMA) (Tony Crisp)

Dramatiska händelserna i din dröm betyder något du känner starkt och passionerat om. Dessa känslor kan vara positivt eller negativt, Jor eller ångest. Du måste definiera vad ämnet i dramat är aom att förstå vad det syftar på. Drama Klass: Att lära sig att uttrycka vad du verkligen känner, eller att mobilisera din förmåga att uttrycka dig i olika situationer. Det kan hänvisa till försök på en del av din dröm processen, för att leda er ut ur ett smalt spektrum av känslor och reaktioner på möjligheter och evenemang. Självklart, om du har varit i ett drama klass, skulle det länk med vad du tycker om att vara i en sådan klass.

Drömtydning "DRAMA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DRÖM OM EN DRÖM (DREAMWITHINADREAM) (Tony Crisp)

Sådan dröm ger oss känslor eller information som vi kan undvika medan vaken. Vanligtvis en dröm i en dröm är ett knep man använder för att förklara bort effekterna av de känslor mötte - som är desto större skäl att förstå drömmen. Följande exempel visar också detta tydligt. I drömmen-i-en-dröm, hade jag just gått till sängs med min man, i ett hus där en massa andra människor levde också. Men jag var "inte sova än. I mörkret såg jag en kvinna som försöker fly från huset. Trots att hon var" inte en inkräktare som försöker komma in, jag satte mig upp i sängen och bara skrek på toppen av mina lungor . Jag kände mig ursinnig. Jag tror verkligen jag avundsjuk att hon försökte komma ut. Jag ville varna alla som försökte fly. (I verkliga livet, I "ma mycket lugn person som sällan blir arg eller svartsjuk.) Då ska jag" vaknade upp "från den drömmen i en dröm och in i nästa dröm, som var en liknande scen. Jag var åter i sängen med min make, men jag hade nu vaknat upp ur sin dröm - och naturligtvis fortfarande drömde - och var orolig över att jag faktiskt hade skrek i sömnen och vaknat upp människor. Men min man var fortfarande sunt sov, och jag insåg med lättnad ( men också en liten besvikelse) att den hade alla bara varit en dröm och att jag inte hade "inte störde någon. Då jag vaknade upp ur den drömmen, och var förbryllad. Efter att ha läst den post i Dream Dictionary, fängslades jag att se att det stod, "Vanligtvis en dröm i en dröm är ett knep man använder för att förklara bort effekterna av de känslor mötte - som är desto större skäl att förstå drömmen . Jag insåg att det var sant att jag hade drivit vissa känslor väldigt långt borta. På en mycket djup nivå, jag ville fly men blev rasande på mig själv för att vilja fly. Också i en djup nivå, skulle jag skrika efter uppmärksamhet, och ville ha hjälp med min egen intern konflikt, men kände att ingen märker det. Min "vakna" i drömmen och är lättad över att jag faktiskt inte hade skrek och störde någon visar hur på nästa medvetandenivå Jag försökte fortfarande väldigt svårt att hålla allt detta undertryckta. Men jag var också på denna nivå, lite besviken på hur bra jag var på att hålla mina verkliga känslor dolda. Suzanne.

Drömtydning "DRÖM OM EN DRÖM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DRÖMMER / DRÖMMA (DREAMING) (Tony Crisp)

Drömma att man drömmer kan innebära en brist på uppmärksamhet på vardagliga frågor. Kan symbolisera en kontakt med innehållet innersta av ditt väsen.

Drömtydning "DRÖMMER / DRÖMMA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DRINK (DRINK) (Tony Crisp)

Detta kopplar med dina känslor för törstande eller längtan. Det betecknar tillfredsställelse av önskningar, vare sig känslomässigt, fysiskt och andligt. Det visar också att absorbera något, ta något i dig själv. Flesta sak ha en viss inverkan på hur du mår, så det pekar på en förändring på något sätt.

Drömtydning "DRINK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

DRUNKNA (DROWNING) (Tony Crisp)

Detta visar du dig mycket orolig för något. Den länkar vanligtvis med starka och svåra känslor, som du känner att du inte vet hur man hittar en väg igenom.

Drömtydning "DRUNKNA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DROGER (DRUGS) (Tony Crisp)

I allmänhet rör vad du förknippar med visst läkemedel. Till exempel aspirin skulle ta kontakt med ditt försök att hantera smärta, hallucinogener till mötet med omedvetna material, eller försöken att undvika verkligheten. Narkotika förändringar får ofta hur du mår, så drogen i drömmen kan ange denna förändring av känsla. Naturligtvis kan vissa läkemedel kan ha samband med sjukdom, så du måste se om du har detta samarbete med drömmen drogen.

Drömtydning "DROGER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DUM (DUMB) (Tony Crisp)

Oförmåga att uttrycka inre känslor.

Drömtydning "DUM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DYNGA / GÖDSEL (DUNG) (Tony Crisp)

Se kloakbrunnar, exkrementer.

Drömtydning "DYNGA / GÖDSEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DAMM (DUST) (Tony Crisp)

Idéer, tankar eller idéer som kan lyftas upp med vår inre natur. Eller idéer utan att känna, torkat upp.

Drömtydning "DAMM" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons