Annons

Drömtydning sökresultat 'd':

Drömord

DEMON (DEMON) (Tony Crisp)

Redovisning av saker i livet och dig själv att du känner dig hotad av. Du kan känna ett behov är syndigt, så du undertrycka det. Din dröm presenterar sedan det som en demon eller djävul, inte nödvändigtvis för att det är, men eftersom det "är hur man ser det. Således en person som har hemska skuldkänslor om sexuella begär, får representera dem som en demon som hotar att äga dem. Därför är en demon får representera skuld, hat, känslor av orenhet, aggressivitet eller längtan efter kärlek, och så vidare. See: Devil, Satan.

Drömtydning "DEMON" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DJUP (DEPTH) (Tony Crisp)

Se: Deep.

Drömtydning "DJUP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DETEKTIV (DETECTIVE) (Tony Crisp)

Sökandet efter ledtrådar till människans egen identitet och mening i livet. De tekniker eller färdigheter som du använder för att följa information och lcues att upptäcka insikt och mening. Misstanke om dina egna handlingar och motiv.

Drömtydning "DETEKTIV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DJÄVUL (DEVIL) (Tony Crisp)

Alla dessa önskningar, idéer, vanor, som har kommit in i ditt liv, att gå emot maningar av din djupaste natur. Alla aspekter av livet som du inte behärska och som därför kan påverka dig mot din vilja. Till exempel kan ni inte vara herre ilska, känslor, gör hungrar, ambitioner, och dessa kan leda dig att göra saker som innerst inne, inte vill göra. Samtidigt som resultaten av dessa tendenser kan förefalla djävulsk, samtidigt som de erbjuder möjligheten att brottas med dem och utveckla styrka och medvetenhet. Det retar eller uppmanar kan tom känna dig som om de är tillräckligt starka för att kontrollera så att du företräder dem som en yttre kraft trycka in dig till någon form av ondska. I var och en av oss finns också potential för kreativitet eller destruktion. Detta är särskilt märkbart i samband med våra rädslor, såsom rädsla för sjukdom. En sådan rädsla, om de baseras på fantasi snarare än en verklig orsak, kan fortfarande orsaka sjukdom. I denna mening vårt eget sinne kan vända sig mot oss. Din icke riktad rädsla kan alltså beskrivas som djävulen eller en ond varelse. See: Demon, Satan, Obsession.

Drömtydning "DJÄVUL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DIAMANT (DIAMOND) (Tony Crisp)

Hårdhet av naturen, vad du värdesätter, de aspekter av ditt liv som är bestående och värdefulla, inte bara i en vardaglig mening, utan i en kosmisk mening. Se: Samlade.

Drömtydning "DIAMANT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

DAGBOK (DIARY) (Tony Crisp)

Minnen, insikter i dig själv, tittar på och upptäcka saker man annars inte vet.

Drömtydning "DAGBOK" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DÖ / DÖD (DIE) (Tony Crisp)

See: Death.

Drömtydning "DÖ / DÖD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DINOSAUR (DINOSAUR) (Tony Crisp)

Din nuvarande personlighet och kropp har uppstått från processer och erfarenheter som är miljontals år gamla. Den dinosaurie eller en förhistorisk djur utgör ofta din mening här ursprunglig förflutna ur vilken din nuvarande jag har vuxit. Dinosaur kan också skildra djupt instinktiva begär, eller dina känslor om att vara en förtärande monster. Se andra dinosaurie inträde.

Drömtydning "DINOSAUR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DESINFEKTERA (DISINFECTANT) (Tony Crisp)

Detta har använts i drömmen att representera kakel effekt av healing, för rengöring rädsla eller känslor av skuld och att vara smutsig. Det är ibland kopplade till smärta eller brännande som en renande effekt. Det vill säga, den smärtsamma upplevelser i livet har en läkande kraft i sig, på grund av det sätt på vilket de gällande uppmärksamhet åt orsaken till smärtan, och få oss att justera, eller släppa av känslor, önskningar och attityder som har orsakat problem, men som vi aldrig skulle släppa taget om något annat.

Drömtydning "DESINFEKTERA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DISSEKERING (DISSECTION) (Tony Crisp)

Intellektuella undersökning som saknar känsla och sympati. Men det kan också visa en djup egen analys som kan vara smärtsamma, ett slags slita sig förutom att upptäcka varför eller vad som händer.

Drömtydning "DISSEKERING" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons