Annons

Drömtydning sökresultat 'd':

Drömord

DANS / DANSA (DANCE/DANCING) (Tony Crisp)

Spontana uttryck för inre känslor. Också kan uttrycka kontakt med det gudomliga. Om du dansar med någon det oftast visar en kärleksfull relation, eller ens början till en sexuell relation. Om dans är besvärligt: Detta visar på bristande harmoni med vem man dansar med. Djur dancing: känsla av hälsa och välbefinnande. Att vara tillfreds med ditt naturliga enheter. Skelett eller mörka "saker" Dancing: Att utveckla en relation med det vi fruktar - sammanträdet, dans med döden - i livet som vi alltid dansa med döden, vilket betyder att vi har en intim relation med den, men kanske inte redo att erkänna som vår partner är.

Drömtydning "DANS / DANSA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DART (DART) (Tony Crisp)

Sårande tänkte, hatefulness, aggressiv sexualitet.

Drömtydning "DART" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DATE / DEJT (DATE) (Tony Crisp)

Kalender datum: Detta måste beaktas i samband med övriga delar av drömmen. Det kan gälla något som hände vid denna tidpunkt i det förflutna, och är fortfarande viktigt att du på något sätt. Om inte att försöka leta efter vad man förknippar med den månad, år och nummer i dag. Romantisk "date": förhoppningar om en relation. Utsättning av njutbara känslor om dig själv.

Drömtydning "DATE / DEJT" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DOTTER (DAUGHTER) (Tony Crisp)

Drömmer om ditt barn ofta handlar om hur du känner för henne. Är hon en äventyrlig kreativ person? Om så är fallet så kommer det vanligtvis skildrar dina egna känslor av kreativitet och risktagande. Är hon en inåtvänd person, eller orolig. Är du orolig för henne? Om så är fallet då drömmen är antingen om din egen uppmanas att dra tillbaka eller dina känslor av oro för henne. Varje barn är en frukt, ett uttryck för äktenskapet eller förhållandet som hon sprang. Så hon kan representera vad som händer, eller vad man känner, om förhållandet. Så sjukt barn skulle kunna utgöra problem i relationen. I en mor "s dream: Din dotter kan innebära ett stöd du får från henne, alla band du tycker genom att vara förälder, eller till och med dina egna känslor och svårigheter vid hennes ålder, som kan beläggningsarbeten vid tidpunkten för drömmen. You kanske till och med känna henne som en konkurrent på grund av sin ungdom. I en pappa "s dream: Din dotter vanligtvis representerar dina känslor, dina mer feminina eller mottaglig sida. Så problem i drömmen skulle föreslå att du har svårt att låta känslorna mogna. Hon kunde också skildra vad svåra känslor du har om misstag du gjort i relationen, eller själv beskyllningar du upplever. När hon börjar uppvakta, drömmer om henne kan också peka på kamp du måste släppa taget.

Drömtydning "DOTTER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DAG (DAY) (Tony Crisp)

Att vara medveten och aktiv, en ny början. Tid på dagen är ofta viktigt, så se: morgon, eftermiddag, kväll, när det är relevant. Dagsljus i en dröm avbildar oftast en särskild stämning. Så en klar dag skulle föreslå positiva känslor, och en tråkig dag en viss nivå av missmod. En dag är också en period i livet som kan börja och sluta. Se: Night.

Drömtydning "DAG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

DÖD (DEAD) (Tony Crisp)

Se något dött i din dröm tyder på att du inser att en del av dig själv eller dina känslor, inte längre uttrycker helt. Faktum är att du kan ha dödat den del av dig genom att förneka det, motarbeta, eller frysning det från ett normalt liv. "Död" kan även ha orsakats av en smärtsam upplevelse. Men även så innebär det ändå att du har fattat ett beslut - kanske omedvetet - för att stänga ute den del av ditt liv. Detta kan också gälla en förlorad möjlighet eller potential. En död person: Dreaming av någon som är död, en släkting eller en älskad, är ganska vanligt. När allt kommer omkring, kan personen ha spelat en stor roll i ditt liv, som till exempel en make eller maka. Därför inflytande deras existens är fortfarande en mycket het i dig. Som ett exempel på detta, kommer du troligen att kunna inse att vissa av dina egenskaper, har några av de sätt som du tror eller reagera på saker, uppstått till följd av hur du rör den person du drömt om. Så i många fall den döde personen visar de känslor du har om de egenskaper du har fortfarande levande i dig från dem. När någon nära dig dör du går igenom en period av förändring som berör dem som en yttre verklighet, att möta och acceptera dem som lever i dina minnen och inre liv. Vissa drömmer om att döda människor är uttrycksfulla försök att hantera känslor, skuld eller ilska i samband med den person som dog, eller dina egna känslor om döden. Döde make eller maka: Många drömmer om att döda människor kommer från kvinnor som har förlorat sin make. Det är vanligt att ha störande drömmar under någon tid efteråt, att inte kunna drömma om mannen eller hustrun alls, eller att se partnern i fjärran, men inte komma nära. I accepterandet av döden, som uppfyller känslor av förlust, sorg, ilska och fortsätter kärlek, drömmen kan bli som i det tredje exemplet. See: Death.

Drömtydning "DÖD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DÖV (DEAF) (Tony Crisp)

Det kan finnas en önskan att inte veta vad som händer med dig, eller något du känner dig .. Eller du kanske rädd att höra något som kan skada dig, eller lära dig saker om dig själv du inte vill möta.

Drömtydning "DÖV" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DÖD (DEATH) (Tony Crisp)

Döden är en daglig del av livet. Så drömmer ofta använder den för att illustrera lämnar något bakom, till exempel barn eller en relation. Också delar av sådana känslor ibland dör. Kärlek till någon skulle dö till exempel, och så vår dröm illustrerar detta med en död, kanske den personen. Några tonåringar drömmer om att deras föräldrar dör när de börjar bli oberoende. Detta är en form av dödande av beroende känslor för sina föräldrar som ett medel för tillväxt. Detta händer i vissa relationer också, där vi vill bryta med den personen. Döden är också något som vi ibland skapa till ett skrämmande spöke. Det är något som vi alla står inför. Så vissa drömmar som vi faktiskt dör, är ett sätt att experimentera med mötet döden. Om vi inte gör detta, om vi är rädda för döden och har inte fungerat en relation med det, kommer vi inte att leva fullt ut och daringly. Men i vårt drömliv, har döden oftast i det löfte om förändring eller förnyelse-återfödelse är något sätt. What is dead kan också skildra det som har varit. Det bär alltså traditionell erfarenhet och visdom. Exempelvis jordbrukaren idag använder omedvetet den kollektiva erfarenheten av mänskligheten i jordbruket. Vad innovation han gör idag sina barn eller andra kommer att lära sig och bära in i framtiden, även om han är död. See: Dead; Illness

Drömtydning "DÖD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DJUP / DJUPARE (DEEP/DEEPER) (Tony Crisp)

De flesta av processerna i vår kropp och själ ske utan att vi har kännedom om dem. Går djupt under marken eller i vatten visar vanligen att du blir mer medveten om vad som sker i dessa oftast omedvetna delar av dig själv. Jag kan också innebära att du blir mer medvetna om de tidigare delarna av påverkan från familj och kultur, ur vilken din nuvarande personlighet var eller är vävt. En annan betydelse är att man kan koppla med erfarenhet av livet i livmodern.

Drömtydning "DJUP / DJUPARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

DEMOLERA / FÖRSTÖRA / TA SÖNDER (DEMOLISH/DEMOLISHED/DEMOLITION) (Tony Crisp)

Fördelningen av idéer, filosofier, känslomässiga attityder eller sätt att leva som du har fastställts. Hotet mot hoppas du har kär. Känslan av att någon annan person som undergräver oss av kritiken, arrogans, antagonism eller aggressivitet. Större förändringar i ditt inre eller yttre liv har varit, är eller har åtagit sig.

Drömtydning "DEMOLERA / FÖRSTÖRA / TA SÖNDER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Dagens födelsedag

Sök kändis

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen

Drömmer du om att resa bort?

Hemleverans?

Annons