Annons

Årshoroskop 2016 - Stenbocken

Äntligen börjar du komma ikapp din ålder. Du blir, hur märkligt det än kan låta ,yngre i sinnet med åren. Din starka ansvarskänsla och din plikttrogna läggning har resulterat i perioder med tunga steg. Förmodligen kände du dig ”gammal” redan som liten. Men nu börjar det bli dags att gå framåt med en lättare ryggsäck.

Ditt strävsamma arbete ger en god skörd. Inom arbetslivet får du nya möjligheter att avancera. Du leds in i en självständig roll där din förmåga till organisation och planering kommer till användning. Men tänk på att inte ställa för höga krav på dig själv.

Din allvarsamma läggning mjukas upp av någon i din närhet som värmer ditt hjärta. Det blir många tillfällen till skratt, om du bara vågar. Försök att inte lägga in ett så stort allvar i saker och ting.

Planeten Pluto befinner sig i Stenbockens tecken år 2016. Det tyder på transformationsprocesser och möjlighet att bryta invanda mönster. Våga ta nya chanser även om du inte har full kontroll. Spännande tillitsprov kommer i din väg.Nyfiken på ett mer utförligt horoskop baserat på dina personliga födelsedata.

© Anna Granberg astrolog och författare. Hemsida med möjlighet att beställa Ditt personliga, vägledande horoskop (12-15 sidor). Där kan du även boka telefonrådgivning, läsa om tursiffror, feng shui och spännande kändishoroskop. Missa inte ett besök i www.astrologirummet.se

Annons
Annons