Annons

Apan egenskaper - kinesiskt horoskop

Apor är intelligenta och hyperaktiva med en humoristisk sida, de är praktiska, nyfikna, observanta, introvärta och vänliga. De är mycket anpassningsbara och klarar av det mesta, de lyckas slutföra projekt de startat. Ibland kan de få hybris och bli arroganta, men deras humor och sociala kvalitéer gör dem ändå uppskattade. Apans mer skämtsamma personlighetsdrag gör dem mycket uppskattade av omgivningen. Men apan är misstänksam och litar inte på människor generellt, istället har de en liten bekanntskapskrets som de känner sig trygga med.

Apor är duktiga i affärer och är uppfinningsrika med ett stort självförtroende. De har ett mycket bra minne och kan lösa svåra problem. Apor arbetar hårt och är duktiga på att skapa pengar. Med sin sakkunskap och entusiasm tar de sig an alla sorters utmaningar och lyckas överlag mycket bra. Framgången nås ofta via udda metoder och kunskap om när det är dags att agera.

Apor är själviska och lyckas oftast få de den vill. De blir förälskade mycket lätt, men tappar ofta fort intresset för sina partners. Som partner måste man se upp, du kan lätt bli utmanövrerad av dem. Apor anses även vara lögnaktiga och bryr sig sällan om vad omgivningen tycker om dem.

Apan passar bäst med draken och råttan. Apan passar mindre bra med hästar och grisar.


Sök kinesiska horoskop och år

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Hemleverans?

Det är mysigare när man är två!

Annons