Annons

Apan egenskaper - kinesiskt horoskop

1968 motsvarar Apans år.

Apor är intelligenta och hyperaktiva med en humoristisk sida, de är praktiska, nyfikna, observanta, introvärta och vänliga. De är mycket anpassningsbara och klarar av det mesta, de lyckas slutföra projekt de startat. Ibland kan de få hybris och bli arroganta, men deras humor och sociala kvalitéer gör dem ändå uppskattade. Apans mer skämtsamma personlighetsdrag gör dem mycket uppskattade av omgivningen. Men apan är misstänksam och litar inte på människor generellt, istället har de en liten bekanntskapskrets som de känner sig trygga med.

Apor är duktiga i affärer och är uppfinningsrika med ett stort självförtroende. De har ett mycket bra minne och kan lösa svåra problem. Apor arbetar hårt och är duktiga på att skapa pengar. Med sin sakkunskap och entusiasm tar de sig an alla sorters utmaningar och lyckas överlag mycket bra. Framgången nås ofta via udda metoder och kunskap om när det är dags att agera.

Apor är själviska och lyckas oftast få de den vill. De blir förälskade mycket lätt, men tappar ofta fort intresset för sina partners. Som partner måste man se upp, du kan lätt bli utmanövrerad av dem. Apor anses även vara lögnaktiga och bryr sig sällan om vad omgivningen tycker om dem.

Apan passar bäst med draken och råttan. Apan passar mindre bra med hästar och grisar.


Sök kinesiska horoskop och år

Annons

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_real_escape_string() in /www/webvol4/w9/lpmua4itryenw1k/dagenshoroskop.nu/public_html/resources/templates/inc/blocks/information-chinese.block.php:11 Stack trace: #0 /www/webvol4/w9/lpmua4itryenw1k/dagenshoroskop.nu/public_html/resources/templates/inc/views/chinese-sign-page.view.php(92): include() #1 /www/webvol4/w9/lpmua4itryenw1k/dagenshoroskop.nu/public_html/resources/templates/middle-column.php(62): include('/www/webvol4/w9...') #2 /www/webvol4/w9/lpmua4itryenw1k/dagenshoroskop.nu/public_html/index.php(192): include('/www/webvol4/w9...') #3 {main} thrown in /www/webvol4/w9/lpmua4itryenw1k/dagenshoroskop.nu/public_html/resources/templates/inc/blocks/information-chinese.block.php on line 11