Annons

Draken egenskaper - kinesiskt horoskop

1976 motsvarar Drakens år.

Drakar är kraftfulla med massor av vitalitet och är utomordentliga ledare, men har tendens att bli oroliga. De har ett stort ego som stundtals kan skapa problem och trubbel. Drakar har starka ideal och försöker leva livet grandiöst. Allt de tar för sig gör de spektaktulärt och skapar oftast nyheter. De kan utföra många parallella uppgifter och lyckas mycket bra i sina karriärer. Drakar är dock ofta mycket osäkra och missnöjda, de gömmer detta bakom en framgångsrik och överdådig fasad. Drakar skulle kunna vara oerhört förmögna om de inte var så slösaktiga med pengar.

När det kommer till kärlek är Draken oftast den som krossar hjärtan, de är varken känslomässiga eller romantiska. De är inte i behov av relationer och lever ofta som singlar, men nekar sällan en flirt. Drakar är vana att alltid ha en stor skara av beundrare och skulle bli knäckta om den skaran försvann.

Drakar har en stark lojalitet till vänner och familj och ställer alltid upp för dem. Men gör du dem hämndlystna så har du en fiende för många år framåt. De förutsätter att alla uppskattar dem och de döljer inte sina egna känslor för andra. De är alltid ärliga och har bl a svårt att behålla en hemlighet.

Draken passar bäst med apan, orm och råttan. Draken passar mindre bra med oxen och hunden.


Sök kinesiska horoskop och år

Annons

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_real_escape_string() in /www/webvol4/w9/lpmua4itryenw1k/dagenshoroskop.nu/public_html/resources/templates/inc/blocks/information-chinese.block.php:11 Stack trace: #0 /www/webvol4/w9/lpmua4itryenw1k/dagenshoroskop.nu/public_html/resources/templates/inc/views/chinese-sign-page.view.php(92): include() #1 /www/webvol4/w9/lpmua4itryenw1k/dagenshoroskop.nu/public_html/resources/templates/middle-column.php(62): include('/www/webvol4/w9...') #2 /www/webvol4/w9/lpmua4itryenw1k/dagenshoroskop.nu/public_html/index.php(192): include('/www/webvol4/w9...') #3 {main} thrown in /www/webvol4/w9/lpmua4itryenw1k/dagenshoroskop.nu/public_html/resources/templates/inc/blocks/information-chinese.block.php on line 11