Annons

Drömtydning sökresultat 'ä':

Drömord

ÄVENTYR (ADVENTURE/ADVENTUROUS/ADVENTURER) (Tony Crisp)

Drömmen är troligen en kommentar om ändringar du gör inom dig själv, eller i ditt yttre liv - kanske båda. Det visar du att ta risker, att utforska något nytt. Sammanhanget i drömmen ange om risken är värd att ta, eller om rädsla eller andra faktorer som håller dig tillbaka.

Drömtydning "ÄVENTYR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÄNGEL (ANGEL) (Tony Crisp)

När vi är mycket små, någon som älskar oss förefaller oss vara en ängel. Så ängeln kan representera den positiva sidan av relationen med din mamma. En ängel kan också skildra religiös begrepp, känslor och intuitioner om döden, ett behov av en förälder siffra att guida eller instruera dig i beslutsfattandet, eller visdom som härrör från större medvetenhet. Naturligtvis änglar ofta förknippas med död eller döende. Traditionellt fanns det många änglar, och några av de största sades vara budbärare för vissa saker - som dödsängeln, eller ängel kärlek. Sådana arkaiska begrepp håller fortfarande härskar i ditt undermedvetna, så det är bra att överväga om ängeln i drömmen har någon särskild kvalitet, eller meddelar ett visst meddelande.

Drömtydning "ÄNGEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÄPPLE (APPLE) (Tony Crisp)

Sexuell eller material frestelse. Också kan representera helheten, kunskap om världen eller dig själv, som när det är ett gyllene äpple. Det kan också betyda att resultatet av dina handlingar, eller konsekvenserna av åtgärden, frukten av ditt arbete, nöje, mat eller näring.

Drömtydning "ÄPPLE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÄTA (EATING) (Tony Crisp)

Detta visar att du uppfyller dina behov, eller försöker. Ibland den hänvisar till vad din kropp behöver för att äta eller undvika att äta. Om du är den som ätit, kan den föreslå att du konsumeras av några passion, till exempel sexuell lust, eller ambition. See: Food. Att äta är att fortsätta delta i grundläggande processer i livet, ett firande av ömsesidigt beroende. Det är ett uttryck för viljan att ta in näring, vare sig fysiskt, känslomässigt eller näring i sinnet. Upplevelse i sig är en form av mat eftersom vi tar in den och smälta den. Lust att äta är ett uttryck för livet självt.

Drömtydning "ÄTA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÄGG (EGG) (Tony Crisp)

Ägg är möjligheter, saker som kan utvecklas och växa om näring. Latenta förmågor och tendenser, gott och ont. Också företräda förhoppningar. Ägg har också använts sedan urminnes tider för att representera hela din karaktär. I detta fall liknar puppa som beskrivs. Ägget kan också representera den kvinnliga ägget, och livet i livmodern.

Drömtydning "ÄGG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

ÄLVA (ELF) (Tony Crisp)

En kraft aktiv i ditt undermedvetna. See: Dwarf.

Drömtydning "ÄLVA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÄLG (ELK_MOOSE) (Tony Crisp)

Se andra inträde på älg.

Drömtydning "ÄLG" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÄLVA / FE (FAIRY) (Tony Crisp)

Naturkrafter eller processer, såsom el, allvar, sammanhållning, magnetism. Det undermedvetna tenderar att uttrycka dessa styrkor åskådligt som idéer framställs i de flesta drömmar.

Drömtydning "ÄLVA / FE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÄDELSTEN (GEM) (Tony Crisp)

Se: Jewel.

Drömtydning "ÄDELSTEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ÄLSKARE (LOVER) (Tony Crisp)

Känslor, rädslor och förhoppningar i samband med älskare. Ibland en intuition om dem, eller ens en intuitiv länk. Se: Pojkvän.

Drömtydning "ÄLSKARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Det är mysigare när man är två!

Drömmer du om att resa bort?

Annons