Annons

Hur passar skorpionen och skytten? Kärleksmatch

När en Skorpion och en Skytt träffas bör de ta det lugnt, ta sig tid att lära känna varandra på ett djupt och betydelsefullt plan. Annars riskerar de att gå för fort fram och relationen kan vara över innan de ens förstått att den börjats! Deras tålamod kommer att bli rikligt belönad. Skytten strävar efter förändring, efter det nya och spännande. Skorpionen önskar endast att komma närmare och stärka de känslomässiga banden. Tidigt i relationen kan Skytten känna sig hämmad av Skorpionens höga förväntningar på kärlek. Om Skorpionen kontrollerar sina känslor kan dessa två förvänta sig tillfredsställelse och spänning.

Det bästa med relationen är säkerheten och samtidigt flexibiliteten de kan ge varandra. Då de öppnat sig för varandra och lärt att uppskatta varandras olika livs- och kärleksfilosofier finns potential att skapa en djupt rotad och het relation som bygger på respekt. Så länge de kommunicerar och uppskattar varandras olikheter kommer förhållandet att vara passionerat.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons