Annons

Hur passar skorpionen och vågen? Kärleksmatch

När en Skorpion och en Våg träffas skapar de en mycket emotionell och ömsesidigt tillfredsställande union. Skorpionen kan bli vilsen i sina egna känslor men Vågen skapar jämvikt med sin balans och harmoni. Skorpionen kan å andra sidan ge Vågen hjälp med att fokusera. Dessa två är mycket kompatibla tack vare deras liknande behov i en relation. Vågen är tecknet för kompanjonskap och är gladast i en välbalanserad och intim relation, medan Skorpionen trivs bäst i ett intimt och sexuellt förhållande. Detta par kan skapa en mycket lojal, nära och tillfredsställande relation.

Det bästa med relationen är den styrka de finner tillsammans. De kan åstadkomma mycket oavsett det gäller affärer eller kärlek. De är båda vinnare och de ger inte upp. Tillsammans skapar den en mycket målinriktad relation.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons