Annons

Hur passar jungfrun och tvillingarna? Kärleksmatch

När en Jungfru och en Tvilling träffas är det nödvändigt att de tar tid att lära sig den andres syn på livet och kärleken. De måste komma ihåg att båda parters synvinkel är värda att förstå. Tvillingen kan se båda sidor av en historia och ibland framstå som en splittrad natur. Relationen får mycket av sin styrka då stadiga Jungfrun tillför ena" Tvillingen emotionell trygghet och den "andra" Tvillingen stor frihet och andrum. Jungfrun kan ibland vara för seriös och krävande, speciellt i början av relationen då Tvillingen ännu inte är helt dedikerad. Om bara Jungfrun ger det tid kommer förhållandet att bli bra.

Det bästa med relationen är den trygghet de kan ge varandra då Jungfrun tillåter Tvillingen att självmant bli engageradi relationen. Så länge de kommunicerar med varandra kommer relationen att vara givande.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons