Annons

Hur passar lejonet och jungfrun? Kärleksmatch

När ett Lejon och en Jungfru träffas kan de i början förbise liknande intressen, en känsla av de har inget gemensamt och vinna av varandra. Denna relation utvecklas över tiden, de kommer gradvis att förstå och uppskatta varandra. Lejonet är utåtriktad, dominant och karismatisk med kort stubin. Jungfrun är mer studerande och tillbakadragen, därtill mer mångsidig än Lejonet. Trots dessa skillnader kommer relation bli underbar, speciellt då de blir mer bekväma med sin partner okända stil.

Det bästa med relationen är deras effektivitet som ett par. Lejonet kräver uppmärksamhet och respekt, vill visa vad den går för och att den kan slutföra idéer och projekt. Jungfrun arbetar hårt bakom scenen och syr ihop möten och följer upp detaljer som Lejonet har tappat intresse för. Deras omaka personligheter gör detta till ett mycket kompletterande förhållande.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons