Annons

Hur passar kräftan och skytten? Kärleksmatch

När en Kräfta och en Skytt träffas måste de båda vara tålmodiga och ge relationen en chans att mogna. Då den utvecklas kommer de inse att de har mycket att ge varandra. Till en början kan det se ut som att Skytten är spänningssökaren som uppskattar adrenalinkickar och Kräftan finner nöje i emotionell trygghet. På tidigt stadie av relationen vill Kräftan ha ett större engagemang än vad Skytten är villig att ge, men med tiden kommer Skytten att uppskatta det starka emotionella stöd som Kräftan erbjuder.

Det bästa med relationen är den trygghet de kan ge varandra. De är ett kompatibelt par först då de öppnar sig för varandra och accepterar varandras skilda livsfilosofier. Om kommunikationen fortsätter att vara öppen och rak, och så länge de uppskattar deras skillnader, kommer detta bli en stabil och rolig relation.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons