Annons

Hur passar kräftan och tvillingarna? Kärleksmatch

När en Kräfta och en Tvilling träffas kan det bli en mycket nyfiken relation. Kräftan som är känslig och emotionell har problem med rak kommunikation, i rak motsats till Tvillingen. Tvillingen är en ridderlig natur som kan uppmuntra Kräftan att öppna sig mot sin omgivning. Kräftan kan dock lära Tvillingen att ta det lite lugnare och uppskatta världen. Om Tvillingen ignorerar Kräftan eller inte ger mycket förtrolighet och uppmuntran kommer problem att uppstå. Båda ser livet på ett sådant unikt och udda sätt att relationen kräver att de förstår och accepterar varandras olikheter.

Det bästa med relationen är att de kan nå höga höjder tillsammans, bara de förstår att de är varandras bundsförvanter. Tvillingen tänker alltid ett steg framåt och Kräftan stöttar dessa tankar i det tysta. Deras förmåga att bidra med vad det den andre saknar kommer att resultera i en givande relation.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons