Annons

Hur passar tvillingarna och tvillingarna? Kärleksmatch

När två Tvillingar träffas är det som om fyra personer möts. Denna relation kan aldrig vara tråkig, vilket är bra då de kan lätt bli uttråkade. De inspirerar varandra då de båda behöver samma intellektuella stimulans och att konstant pladder. Tvillingen söker frihet och variation i sitt utryckssätt, när två träffas drar de detta till det yttersta. De är ett uppskattat par, på tillställningar briljerar de med deras skarpa vitsar och underhållningsrutiner. Om de kan undvika att konkurrera med varandra och lära sig att samarbeta så kan deras relation bli mycket lyckligt och ömsesidigt givande.

Det bästa med relationen är den enorma intellektuella energi och stimulans de ger varandra. I sällskap räddar de varandra från ett alltför vardagligt liv. Tillsammans kan de underhålla omgivningen och åstadkomma mer än vad de skulle kunna ensamma.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons