Annons

Hur passar tvillingarna och stenbocken? Kärleksmatch

När en Tvilling och en Stenbock träffas kan det till en början bli svårigheter eftersom de har olika syn på livet. Men om de baserar sin relation på kärlek och respekt kommer de att kunna övervinna de flesta hinder, även om det inte blir lätt. Tvilllingen måste få frihet att tänka utanför förhållandet medan Stenbocken fokuserar på framgång och status. Tvillingen gillar att ta genvägar medan Stenbocken vill vara grundlig. Den största utmaningen för förhållandet är att lära sig hålla samma takt så att de kan ta sig till en gemensam plats samtidigt.

Det bästa med relationen är att de båda för med sig egna unika kvalitéer till förhållandet. När de väl tillåter varandra att vara sig själva, snarare än att mäta sin partner mot orealistiska mått, kan de bilda ett underbart par. Det kommer inte att bli lätt, men om de kan lära av varandra är det definitivt mödan värt!

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons