Annons

Hur passar oxen och tvillingarna? Kärleksmatch

När en Oxe och en Tvilling träffas måste de båda ta sig tid att förstå relationens dynamik och hur de bäst kan komma överens. De båda har mycket att erbjuda varandra och lära sig av relationen, men det kommer att krävas anpassning och ansträngning. Om relationen ska bli bra måste ägande Oxen lära sig att inte bara ge Tvillingen trygghet och närhet utan även den frihet som han/hon behöver. Oxen kan i början av förhållandet vilja ha för mycket för Tvillingens smak. Men Tvillingen kan efter hand bli en pålitlig och stabil partner, Oxen måste helt enkelt vara tålmodig.

Det bästa med relationen är den trygghet de kan ge varandra. Men för detta krävs att Oxen skapar möjlighet för Tvillingen att fritt ge den tryggheten. Så länge båda parter kommunicerar med varandra kan de uppleva en stabil och lycklig relation.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons