Annons

Hur passar oxen och stenbocken? Kärleksmatch

När en Oxe och en Stenbock träffas skapas ett praktiskt och känslomässig relation, dessa två delar en "jordnära" filosofi. Oxen tar inga risker då det gäller känslor och Stenbocken kan ha samma riskadverta inställning, speciellt gällande pengar och karriär. Stenbocken fokuserar starkt på sin karriär och har höga målsättningar, Oxen fokuserar mer på relationen och ägande. De båda uppskattar varandras engagemang och styrka men en kärleksrelation dem emellan kan snabbt bli avslagen då de är ganska olika på djupet. Oxen kan finna Stenbocken för konservativ och restriktiv, medan Stenbocken anser Oxen vara lat och inte engagerad i sin karriär och status. Deras relation kan dock bli lycklig och långvilad om Oxen kan förmå Stenbocken att slappna av och uppskatta resultatet av deras arbete och om Stenbocken kan motivera Oxen att uppnå sina mål och drömmar.

Det bästa med relationen är deras gemensamma värderingar och att de strävar mot samma mål. Båda parter uppskattar lyx och vackra ting, deras gemensamma intressen gör detta till ett mycket kompatibelt par.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons