Annons

Hur passar fiskarna och skorpionen? Kärleksmatch

När en Fisk och en Skorpion träffas är det en utomordentlig förening av mycket respekt och förståelse. Dessa vänner delar samma element, vatten, och har därför skarp insikt i varandras sinne och hjärta. Skorpionen är mycket djupsinnig och hemlig, ofta fångad i deras egna hemliga planer. Fisken är mer av idealist och fokuserar på situationens olika nyanser. Emellertid har Fisken även en tendens att fördjupa sig i dess bådas tankar och kan förlåta Skorpionen för att vara hemlighetsfull och stundtals tillbakadragen.

Det bästa med relationen är deras liknande intensiva emotionella natur och övernaturliga kärleksmagi. Detta är en relation av harmoni och fullbordan. Båda parter är empatiska och söker sanningen med ett djuptgående engagemnag. Deras band kommer att stärkas och kärleken kommer att vara varaktig.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons