Annons

Hur passar fiskarna och vattumannen? Kärleksmatch

När en Fisk och en Vattuman träffas flödar medkänslan och den skapande kraften. Fisken bara flyter med i den drömlikande omgivningen och Vattumannen kommer ständigt upp med nya påfund och sätt att genomföra saker. De båda söker djupt efter sanningen för aktuella händelser och försöker alltid hitta lösningar på problem. Båda tenderar att vara introvärta personer. Vattumannen är ofta snabb med att döma personer som ej delar deras synsätt medan Fisken oftast är barmhärtig, även mot dem som nödvändigtvis inte förtjänar det.

Det bästa med relationen är deras gemensamma intresse för ny kunskap och accepterande av moderna och kosmopolitiska ideér. De är mycket samstämmiga i deras entusiasm, energi och önskan efter en uppriktig, öppen och ärlig relation. Deras gemensamma intressen och ömsesidiga personligheter skapar en kompatibel relation.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Kärleks - barometer

Ange för- och efternamn på den du älskar och ditt eget för- och efternamn. Klicka sedan på "Visa resultat".

Det är mysigare när man är två!

Tidningar och böcker

  • Stort utbud på böcker och ljudböcker på Adlibris

  • Sveriges största utbud av modetidninigar hos Tidningskungen
Annons